2019-07-24 12:19

Simona a decis când se va RETRAGE din tenis

 |  12:24
Simona a decis când se va RETRAGE din tenis

În plină goană după primul ei Grand Slam din carieră, Simona Halep a vorbit despre când va veni momentul retragerii din tenis. Într-un interviu oferit revistei franceze Tennis Magazine, liderul ierarhiei feminine admite că la maximum 32 de ani va spune stop carierei, asta însemnând că ne va mai delecta cu performanța încă 5-6 ani de acum încolo.

Simona le-a transmis jurnaliștilor francezi că nu are de gând să le urmeze exemplul surorile Williams, care evoluează în circuit la peste 35 de ani.

„Am decis când să mă retrag din tenis. Cred că mă voi retrage la 30-32 de ani, dar nu pot să spun niciodată. Când aveam 20 de ani mă gândeam că mă voi retrage la 26 sau 27 de ani, e vârsta pe care o am astăzi şi nu mă gândesc la retragere”, a declarat Halep. 

În acelaşi timp, constănțeanca a declarat că, în momentul în care va avea un copil, va renunţa definitiv la tenis, indiferent de vârstă: “Dacă voi avea un copil într-o zi, voi spune stop carierei pentru că mi se pare foarte dificil să călătoresc cu un copil şi în plus o să vreau să petrec cât mai mult timp cu el acasă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE