2020-08-10 19:49

Simona a plecat încrezătoare în China pentru turneele de la Wuhan și Beijing

 |  13:30
Simona a plecat încrezătoare în China pentru turneele de la Wuhan și Beijing

Simona Halep a plecat miercuri în China, unde va participa la turneele de la Wuhan şi Beijing. Sportiva noastră susține că și-a revenit din punct de vedere medical și fizic după accidentarea suferită la gleznă și așteaptă cu mare încredere cele două turnee asiatice.

"Mă simt destul de bine, sunt încrezătoare şi sper să-mi meargă bine. Este un pic mai diferit, mâncarea este diferită, aerul este diferit, cultura de acolo mai diferită, aşa că încerc să mă adaptez cât pot de bine şi să joc cât se poate de bine, însă nu este uşor. Fizic sunt sută la sută, nu am niciun fel de probleme. Am avut nişte probleme la gleznă, de fapt la tendonul lui Ahile împreună cu glezna, acum mă simt bine, am făcut recuperarea, am făcut tratament, m-am antrenat în ultima săptămână şi acum mă simt bine. Darren Cahill va reveni în noul sezon, nu la turneele acestea", a declarat Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

În acest an, românca va mai evolua la turneele de la Wuhan (22 - 28 septembrie), Beijing (28 septembrie - 6 octombrie) şi la Turneul Campioanelor (27 octombrie - 9 noiembrie).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE