2020-08-15 23:10

Simona a revenit în România: Sunt foarte bine mental, chiar mă simt fericită

 |  19:05
Simona a revenit în România: Sunt foarte bine mental, chiar mă simt fericită

Simona Halep (nr. 3 WTA) a revenit vineri dimineaţă în România, după eşecul dur de la Roland Garros. Picată, de luni, pe locul 8 mondial, Simona a declarat pe Aeroportul Henri Coandă, că nu este dezamăgită de prestaţia sa la French Open, pe care îl consideră un rezultat bu

"A fost cu totul şi cu totul altceva faţă de ediţia trecută a turneului de la Roland Garros când am câştigat. Nu a fost de vină nimic, nici vremea, nimic. A fost la fel pentru toată lumea. Am avut o zi mai slabă şi nu am reuşit să câştig. Nu a fost o dezamăgire această ediţie, un sfert de finală la un Grand Slam este un rezultat foarte bun. Sunt foarte bine mental şi chiar mă simt fericită. Acum, ce spun alţii nu contează. A fost o plăcere să fiu la Roland Garros din poziţia de câştigătoare a ediţiei precedente şi poate în viitor se va mai întâmpla. Oricum, nu a fost o presiune asta. Nu s-a schimbat nimic, toată lumea mă apreciază la fel. Le mulţumesc pentru toată susţinerea şi eu sunt foarte bucuroasă de tot ceea ce se întâmplă. Şi sunt foarte pozitivă că sunt sănătoasă şi pot să joc tenis în continuare", a spus Halep, care a adăugat: “Următorul obiectiv pentru mine este Wimbledonul. Dar fiecare turneu reprezintă un obiectiv pentru mine. Şi atunci când mă duc să joc un turneu, îl joc 100%”.

Întrebată dacă va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, Halep a răspuns: "Nu ştiu cine spune de o nouă colaborare cu Darren, iar dacă nu spun eu înseamnă că nu e adevărat. Atunci când va avea loc o schimbare o să vă anunţ. Daniel Dobre rămâne alături de mine în continuare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE