2020-08-09 12:07

Simona Halep a adus TROFEUL acasă: ”Am crezut cu DISPERARE că pot câștiga”

 |  17:35
Simona Halep a adus TROFEUL acasă: ”Am crezut cu DISPERARE că pot câștiga”

Simona Halep s-a întors luni acasă, după ce a cucerit, la Paris, primul său titlu de grand slam. Simona Halep iese din avion ținând în mână o cupă mică asemănătoare trofeului de la Roland Garros. Are o ținută simplă, pantaloni negri și un tricou gri. A coborât din avion și s-a îmbrățișat cu cei care o așteptau chiar la scara avionului, după care s-a îndreptat către salonul oficial, unde a fost felicitată, a primit flori și a dat câteva autografe.

Acest trofeu este și al meu, și al României, aici am crescut, aici m-am antrenat, aici am ajuns campioană - a spus Simona Halep.

Ea a mulțumit familiei și fanilor, spunând: „Probabil sunt jucătoarea cu cei mai mulți suporteri, la toate meciurile”.

„Acasă e cel mai bine”, a spus campioana. Ea a recunoscut că nu prea a dormit după câștigarea titlului și abia azi-dimineață a început să simtă bucuria. Simona Halep a subliniat sprijinul și contribuția pe care au avut-o la succesul ei antrenorul Darren Cahill și omul de afaceri Ion Țiriac.

Ea a mărturisit că cel mai emoționant moment pe care l-a trăit a fost cel în care imnul României a răsunat pe arena de la Roland Garros.

„Mă simt împlinită, dar drumul meu nu se oprește aici, o să îndrăznesc să visez la noi titluri”, a promis Simona Halep. Cele trei finale pierdute m-au ajutat să câștig acum, a declarat Simona.

„Vreau să am copii, cât mai mulți, dar deocamdată acest titlu parcă mi-a dat și mai multă energie”, a spus ea, răspunzând întrebării unui ziarist apropo de Serena Williams.

„Oriunde îl pot prezenta (trofeul), oriunde este ok”, a precizat Simona referitor la polemicile care au apărut în legătură cu locul unde ar fi fost potrivit să prezinte trofeul.

„Am simțit o greutate în picioare, când am câștigat ultimul punct, nu prea exteriorizez, dar în interior am avut nevoie să mă uit la oamenii care au fost alături de mine în acest parcurs” - a explicat Simona în legătură cu momentul care a făcut înconjurul lumii, cel în care a sărit peste lojă pentru a-și îmbrățișa antrenorul și familia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-11Parerea ta...

LEVST.
11 Iun 2018

felicitari, inca odata! pana acum am zis ca SH avea nevoie -ca de oxygen- sa castige un asa (si important) Grand Slam, ei bine lucrurile se complica, trebuie spus clar ca are nevoie si -macar- de cel de al doilea, altfel carcotasii vor zice ca acest trofeu este doar un accident...Sanse sunt, cele 2 mari adeversare( Serena si Sarapova) se pare ca sunt rapuse de varsta, asa ca Simona are tot campul, sa zburde singura si " sa calce in picioare', pe oricine va incerca sa-i stea in cale...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE