2019-07-22 23:35

Simona Halep a luat DECIZIA. Ce va face la turneul de la Moscova

 |  17:12
Simona Halep a luat DECIZIA. Ce va face la turneul de la Moscova

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a luat miercuri decizia de a nu se mai prezenta la turneul de la Moscova, programat în perioada 15-20 octombrie, după ce a primit diagnosticul de hernie de disc, transmite Prosport.

Potrivit unei surse din anturajul echipei liderului mondial, eleva lui Darren Cahill a sperat că se va putea recupera în timp pentru competiţia Premier din Rusia ca să-şi onoreze promisiunea făcută luna trecută.

Constănţeanca alesese să joace la Kremlin Cup pentru a bifa al doilea turneu de categorie Premier după cel jucat la Stuttgart. Conform planului iniţial, Halep avea pe listă - drept al doilea turneu Premier - regalul pe iarbă din Eastbourne. Simona nu s-a mai prezentat însă în Marea Britanie din cauza unei accidentări la tendonul lui Achile, inflamat la finele Roland Garros-ului.

Şi cum regulamentul WTA prevede că o jucătoare din Top 10 trebuie să participe la patru Premier Mandatory (toate din circuit), patru Premier Five (din seria de cinci) şi la cel puţin două turnee Premier, Halep a optat pentru balul din ţara Mariei Şarapova pentru a închide cercul impus de şefii WTA. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, în cele din urmă, cu cea din târg, iar cea mai valoroasă jucătoare a lumii e nevoită să spună pas.

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc şi a anunţat că încearcă să se recupereze pentru Turneul Campioanelor.. Aşa cum ProSport a anunţat încă de ieri, tratamentul poate dura până la două săptămâni


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE