2020-07-02 12:28

Simona Halep a revenit în ţară: "O să învăţ multe din eşecul cu Muguruza"

 |  13:15
Simona Halep a revenit în ţară: "O să învăţ multe din eşecul cu Muguruza"

Simona Halep a revenit sâmbătă dimineaţă în România după participarea la Australian Open, unde a fost eliminată în semifinale de Garbine Muguruza. Sportiva noastră susţine că va avea de învăţat din eşecul la limită în faţa ibericei, iar sfaturile primite de la Darren Cahill o vor ajuta pe viitor.

"A fost un meci greu, a jucat foarte bine Muguruza. Am fost foarte aproape să-l câştig. E greu să analizezi foarte profund acest meci. Îmi trebuie câteva zile să mă odihnesc şi după aceea o să învăţ ceea ce am de învăţat din el. Darren (n.r. - antrenorul său Darren Cahill) mi-a spus că am făcut un meci foarte bun, dar că ar fi trebuit să fiu mai atentă la unele mingi importante", a spus Halep la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

"Sunt mulţumită de felul cum am jucat la Australian Open. Am început un pic mai greu la Adelaide, dar după aceea mi-am revenit şi pot spune că sunt bucuroasă de ceea ce am făcut. Eu mă simt foarte bine în Australia, e o ţară foarte călduroasă. Eu tot timpul am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea lor şi le mulţumesc pentru acest lucru. Sunt prietenoşi cu mine şi tot timpul joc cu plăcere acolo. Am şi amintiri frumoase din 2018, în fiecare an am avut ceva frumos de luat de acolo. Pentru mine urmează acum turneele din Dubai şi Doha", a conchis Simona Halep.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE