2020-04-10 04:01

Simona Halep anunță că are un nou ANTRENOR

 |  20:41
Simona Halep anunță că are un nou ANTRENOR

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, cooptarea în echipa sa a lui Artemon Apostu-Efremov, informează Mediafax.

Simona Halep a publicat sâmbătă o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apare și noul antrenor secund, Artemon Apostu-Efremov. Fotografia postată de jucătoarea de tenis din Constanța este însoțită de mesajul: „Bine ai venit în casa de nebuni, Arti. Suntem fericiți să te avem în echipă”.

În vârstă de 40 de ani, Artemon Apostu-Efremov este fost tenisman. Fost număr 310 ATP, el a devenit mai cunoscut pentru prestaţiile de la dublu, unde a făcut pereche cu Adrian Cruciat, scrie digisport.ro.

Artemon Apostu-Efremov a devenit în 2017 antrenorul Irinei Begu, dar în 2018 sportiva a renunțat la colaborarea cu el. A colaborat și cu Mihaela Buzărnescu, dar numai pentru câteva luni.

În noiembrie, Simona Halep a anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, cel care a ajutat-o să câștige turneul de la Wimbledon.

Campioana de la Wimbledon a început pregătirile pentru noul sezon la Dubai, unde este însoțită de întreaga sa echipă, în frunte cu Darren Cahill.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-08Parerea ta...

DESTEPT
08 Dec 2019

Hormoni de crestere . Si te mai plimbi o data cu avioneta lui mustata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE