2020-07-02 12:25

Simona Halep, criticată dur de un fost antrenor: Motivul pentru care a pus punct colaborării

 |  13:17
Simona Halep, criticată dur de un fost antrenor: Motivul pentru care a pus punct colaborării

Simona Halep este îndrăgită de milioane de fani pentru talentul sportiv precum și pentru atitudinea din afara terenului. Însă, românca este recunoscută și pentru răbufnirile dese la adresa colaboratorilor săi, mai ales în momentele dificile din jocul ei.

Despre acest tip de răbufniri vorbește și Firicel Tomai, fostul antrenor al româncei. Acesta a antrenat-o pe Simona Halep între anii 2018-2012 și a dezvăluit motivul pentru care a încetat colaborarea.

"Au aparut si niste momente cand Simona a ajuns acolo sus cand... am avut neintelegeri, momente care m-au suparat. Intr-un moment am avut o deceptie. Se comporta pe teren destul de urat si atunci, dar nu asa de des. La Wimbledon a jucat cu Medina Garrigues. A pierdut in decisiv si la 's-Hertogenbosch si la Wimbledon. Ea a fost destul de rece si obraznica pe teren, a comentat acolo. Mie nu imi plac lucrurile acestea cand jucatorul nu mai are linistea aia si caldura aia si incepe sa se creada stapan. I-am si spus cu o saptamana inainte ca daca nu se linisteste, nu mai continuam. La Wimbledon i-am spus ca ne oprim. Mi-a dat mesaj, a inceput sa isi ceara scuze, a plans, in fine. Mi-a cerut sa ii mai dau o sansa", a spus Firicel Tomai pentru Fanatik.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE