2020-04-10 03:18

Simona Halep, dată în JUDECATĂ de BNR. Motivul e uluitor

 |  17:38
Simona Halep, dată în JUDECATĂ de BNR. Motivul e uluitor

Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac au fost dați în judecată de Banca Națională a României. Motivul? Şi-au permis să ceară reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv. Guvernatorul Mugur Isărescu le cere acestora daune în valoare de un milion de euro.

Simona Halep, Ilie Năstase și Ion Țiriac nu au fost singurii care au cerut reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv. Interesant este că, printre cei care au fost alături de cei trei se mai numără Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor și Alina Cercel.

 “Eu și domnul Țiriac și cu domnișoara Halep am cerut să jucăm pe baza sportivă din Cotroceni. Vorbisem și cu domnul prim-ministru, dar nu am primit nicio aprobare. Apoi domnul Isărescu ne-a deschis proces, că el așa înțelege să facă afaceri. Ne cere daune 1 milion de euro. Acum, eu cu Țiriac nu mai avem mult de trăit, dar am vrea ca baza aia să fie deschisă pentru cei care vin din urmă, care vor juca pe viitor. Pentru că e foarte greu să joci vara în sală”, a spus Ilie Năstase la TelekomSport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-11Parerea ta...

NEGRO
11 Feb 2019

Vrem sa stim cu ce palmares sportiv vine Banca Nationala Romana ca pretinsa proprietra a arenelor sportive. Daca nu, cum le-au moderniat si ce turnee internationale au organizat pe ele. Dupa aceea bancherii sa aiba obrazul de a da in judecata pe cei mai buni sportivi ai Romaniei. Daca nu, BNR sa doneze arenele sportive ceor indrituiti sa fie cu adevarat ambasadorii Romaniei in lumea sportului.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE