2020-07-02 08:08

SIMONA HALEP, felicitată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton: "Ai jucat EXTRAORDINAR!"

 |  17:55
SIMONA HALEP, felicitată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton: "Ai jucat EXTRAORDINAR!"

Simona Halep a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon fanilor din arena londoneză, ea fiind felicitată şi de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Meghan Markle și Kate Middleton, dar si premierul Therasa May au fost prezente la finala feminină de la Wimbledon.

La final, ducesa Meghan Markle a mers să o felicite personal pe Simona Halep. Momentul este cu atât mai surprinzător cu cât este cunocută relația de prietenie dintre Meghan și Serena Wiliams.

Simona Halep a reușit să câștige respectul familiei regale, pentru că sunt foarte rare cazurile în care aceștia merg personal să felicite un sportiv.

"Ai jucat extraordinar, a fost un meci minunat", i-a spus Ducesa de Cambridge Simonei Halep la vestiare.

Apoi românca a urcat la balconul clădirii de la Wimbledon, unde a prezentat trofeul în faţa fanilor din complex, acolo fiind prezenţi şi mulţi români.

Nu este pentru prima dată când Kate Middleton și Meghan Markle urmăresc împreună un meci de tenis. Soțiile prinților William și Harry au participat și anul trecut la Grand Slam-ul britanic.

La meciul de pe Terenul Central participă numeroase personalități, printre care și premierul Theresa May.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-13

Mai multe imagini:
SIMONA HALEP, felicitată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton: 'Ai jucat EXTRAORDINAR!'
zoom
SIMONA HALEP, felicitată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton: 'Ai jucat EXTRAORDINAR!'
zoom
Parerea ta...

ARMATA CELOR 12 MAIMUTE
13 Iul 2019

Armata celor 12 maimute o felicita pe Simona pentru victoria de astazi.Pregatirea este cheia succesului.
BELINCO VALERIU
13 Iul 2019

Azi Simona este Printesa Tenisului romanesc.Dupa 55 de minute de tenis MAGNIFIC a intrat in istoria acestui sport.A felicitate-o Kate Middleton Ducesa de Cambridge,a admirat-o din tribuna premierul Teresa Mayb reprezentantele celui aristocratic popor.Bravo,bravo,...…
TENIS
13 Iul 2019

A fost un meci minunat. „Eu nu lucrez pentru gloria mea personală, ci lucrez pentru gloria geniului uman.” — Traian Vuia
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE