2020-08-04 15:00

Simona Halep joacă miercuri de la 14.00 în sferturile turneului de la Wimbledon

 |  07:49
Simona Halep joacă miercuri de la 14.00 în sferturile turneului de la Wimbledon

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, va juca, miercuri, începând cu ora 14.00, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, în compania sportivei din Germania Sabine Lisicki, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Meciul Simona Halep – Sabine Lisicki va fi primul de pe terenul central de la All England Club.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-3, 6-0, pe sportiva Zarina Dias din Kazahstan, poziţia 72 în ierarhia mondială.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Simona Halep şi-a dominat permanent adversara. După un prim ghem echilibrat, adjudecat de Dias pe propriul serviciu, Simona Halep a câştigat 11 mingi la rând. Românca a obţinut un break în al treilea ghem şi altul în cel de-al nouălea, impunându-se cu 6-3 în primul set, după 29 de minute. În setul secund, Simona Halep a avut singurele ezitări la scorul de 4-0, când Dias a beneficiat de două mingi de break. Nu şi le-a fructificat şi sportiva din Constanţa a luat setul la 0, după 28 de minute, şi meciul în mai puţin de oră.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. La rândul ei, Sabine Lisicki a învins-o, tot marţi, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, pe Iaroslava Şvedova (Kazahstan), locul 65 WTA.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Calificarea în sferturi la turneul de la Wimbledon este recompensată cu un cec în valoare de 226.000 de lire sterline (aproximativ 280.000 de euro) şi 430 de puncte WTA.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Simona Halep a reuşit în acest an să atingă sferturile de finală la toate turneele de Grand Slam disputate, Australian Open, French Open, unde a jucat finala şi acum, la Wimbledon.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Simona Halep a egalat cea mai bună performanţă a unei românce pe iarba londoneză, calificarea Virginiei Ruzici în sferturile de finală, în 1978 şi 1981. Cel mai bun rezultat al unui român la Wimbledon este disputarea finalei. Ilie Năstase a reuşit acest lucru de două ori, în 1972 şi 1976.

Simona Halep joacă miercuri în sferturile turneului de la Wimbledon. Calificarea în semifinale la turneul de Grand Slam de la Wimbledon este recompensată cu 440.000 de lire sterline şi 780 de puncte WTA.

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE