2020-08-05 02:46

Simona Halep, lăudată de nume importante din lumea sportului: Joacă un tenis inteligent, luptă până la capăt

 |  08:13
Simona Halep, lăudată de nume importante din lumea sportului: Joacă un tenis inteligent, luptă până la capăt

Nume importante din lumea sportului au lăudat-o pe Simona Halep după victoria impresionantă din sferturile de finală ale turneului de la US Open, în faţa Victoriei Azarenka. Fosta gimnastă Nadia Comăneci a afirmat că Simona Halep luptă până la sfârşit, în timp ce Mats Wilander a susţinut că românca are un joc foarte inteligent.

Nadia Comăneci a susţinut-o din tribune pe Simona Halep la meciul cu Victoria Azarenka.

"Am reuşit să ajung la acest meci care a foarte frumos şi foarte greu în acelasi timp, ea a dominat primul set absolut, şi îmi place tot timpul când luptă până la sfârşit şi revine şi îşi arată dominarea. Voi fi prezentă şi la semifinale, stau de pe o zi pe alta", a declarat Nadia Comăneci, potrivit Mediafax.

Când i s-a spus că îi poartă noroc Simonei Halep, Nadia Comăneci a afirmat: "Ea a fost cea care şi-a purtat noroc, ea a jucat efectiv. Este foarte talentată şi foarte ambitioasă".

Fostul lider ATP Mats Wilander a precizat, la rândul său, că Simona Halep are un joc inteligent.

În cadrul emisiunii Game, Set & Mats pe care o realizează la Eurosport, Mats Wilander a susţinut că românca joacă un fel de şah.

"Ea poate fi agresivă, poate reveni, dar îşi schimbă jocul mai mult ca Azarenka. Belarusa joacă la fel ca Şarapova. Halep joacă ca un joc de şah, se deplasează bine, are o poziţie foarte bună pe teren. Simona Halep joacă un tenis foarte inteligent, iar azi a avut o atitudine mai bună, a fost pozitivă tot meciul. E bine pregătită, poate duce mult, nu e înaltă, e mai scundă decât majoritarea jucătoarelor. Îmi place să mă uit la ea", a afirmat Mats Wilander.

Şi Kim Clijsters, câştigătoare de trei ori la US Open, a lăudat atitudinea Simonei Halep, despre care a spus că este „o luptătoare”.

"Ce luptătoare! Iubesc atitudinea ei!", "Darren Cahill, bună treabă", "A fost un meci extraordinar! Tenis minunat", a scris Kim Clijsters pe Twitter.

Jucătoarea  românde tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-10

In legatura cu acest articol...

Prima REACŢIE a Simonei Halep după victoria impresionantă din faţa Victoriei Azarenka

După o luptă puternică, Simona Halep este în semifinalele de la US Open
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE