2020-07-08 16:28

Simona Halep promite că va răspunde provocării de a-şi turna o găleată de apă cu gheaţă în cap după US Open

 |  07:42
Simona Halep promite că va răspunde provocării de a-şi turna o găleată de apă cu gheaţă în cap după US Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep a promis, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că va răspunde provocării Ice Bucket şi îşi va turna o găleată de apă cu gheaţă în cap imediat după turneul US Open, deoarece trebuie să aibă grijă să nu răcească. Românca a fost provocată de directorul turneului BRD Năstase Țiriac, Cosmin Hodor.

"Mulțumesc, Cosmin Hodor, pentru nominalizarea la #IceBucketChallenge! Îmi cer scuze că nu o pot onora în 24 de ore, dar sunt exact înainte de turneu și trebuie să am grijă să nu răcesc. Promit să fie primul lucru pe care îl fac după ce termin! Îi provoc pe Dr. Irimia Ștefan, Marcel Pavel, George Cosac, Irina Begu și Virginia Ruzici!", a precizat Simona Halep.

Jucătoarea română de tenis a luat parte la o astfel de provocare turnându-i alături de alte două sportive apă cu gheață în cap directoarei turneului de la New Haven.

Simona Halep va evolua, în primul tur al US Open, împotriva jucătoarei Danielle Rose Collins, fără loc WTA. US Open este ultimul turneu de Grand Slam al anului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE