2020-08-05 02:42

Simona Halep: Puterea mea vine din interior. Nu sunt înaltă şi nici nu am muşchi

 |  09:59
Simona Halep: Puterea mea vine din interior. Nu sunt înaltă şi nici nu am muşchi

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu este înaltă şi nici nu are muşchi solizi, motiv pentru care puterea ei vine din interior.

"Cred că îmi vine mai multă putere din interiorul meu în timpul jocului. Nu sunt foarte puternică fizic. După cum vedeţi, nu am muşchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Aşa ca fac tot ce pot. Alerg după fiecare minge şi asta cred că mă face să fiu mai puternică în acest moment", a afirmat Simona Halep, întrebată fiind de presa internaţională de unde are atâta putere, ţinând cont de loviturile imparabile din meciul cu Victoria Azarenka.

Chestionată în continuare cum a dobândit acea putere, ea a spus: "Vine în mod natural, dinlăuntrul meu. Nu am muncit eu s-o dobândesc. Poate parinţii mei mi-au dat-o. E aşa, dobandită natural."

"Ma simt tare când intru pe teren. Când am venit la acest turneu - după două rezultate bune - am simţit că am destulă putere să caştig meciuri aici. Am simţit că am şansa mea la acest turneu şi nu pot să accept să pierd. Cum a fost cu Lisicki: a fost un meci extraordinar, iar în al doilea set, când era 5-5, mi-am spus «nu pot sa pierd». Aşa că am luptat şi mi-a venit această putere. Adică am început doar să mă calmez şi să mă gândesc că pot câştiga fiecare minge", a completat Simona Halep.

La conferinţa de presă susţinută anterior de Victoria Azarenka, rusoaica a afirmat că a fost surprinsă să constate ca mingile primite de la Simona Halep nu aveau efectul şi intensitatea scontate de ea.

"Ma aşteptam să fie rapidă la minge şi să joace alert, lovind mingea devreme. Însă majoritatea mingilor ei sunt cam ridicate şi ar fi trebuit să profit de asta. Dar şi-a schimbat ritmul şi au fost unele chestii de care am rămas surprinsă şi care nu se văd la televizor, decât când ai de-a face cu ele pe teren. Şi întrucât nu ne-am confruntat de mult timp, am fost surprinsă", a precizat Victoria Azarenka.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-10

In legatura cu acest articol...

Simona Halep, lăudată de nume importante din lumea sportului: Joacă un tenis inteligent, luptă până la capăt

Prima REACŢIE a Simonei Halep după victoria impresionantă din faţa Victoriei Azarenka
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE