2020-08-04 23:45

Simona Halep s-a CALIFICAT fără emoții în sferturi la French Open

 |  19:22
Simona Halep s-a CALIFICAT fără emoții în sferturi la French Open

Românca Simona Halep s-a calificat fără emoții în sferturile de la French Open 2019 şi mai are nevoie de trei victorii pentru a cuceri al doilea trofeu consecutiv la Paris.

Simona Halep (3 WTA) - Iga Swiatek (104 WTA) a fost cel mai dezechilibrat duel din optimile French Open 2019, iar acest lucru s-a văzut foarte clar şi pe teren. Primul set a fost o demonstraţie de forţă şi de clasă din partea româncei!

Meciul a durat doar 24 de minute, iar statisticile vorbesc de la sine: *28 de puncte câştigate de Halep, comparativ cu cele 14 ale lui Swiatek *Doar 3 erori neforţate ale Simonei, comparativ cu cele 12 comise de poloneza de 18 ani. *4 mingi de break din cele 5 valorificate de Halep, în condiţiile în care Swiatek a făcut un singur break din două posibilităţi.

Cu un astfel de bilanţ, Simona abia a transpirat sub privirile spectatorilor prezenţi pe „Philippe-Chatrier“ şi a luat primul set, fără emoţii, cu 6-1. Un meci dominat cap-coadă de Halep a continuat după acelaşi scenariu şi în setul doi în care românca a spulberat-o, din nou, pe Swiatek: 6-0 în doar 18 minute. Calificată în sferturile de la Roland Garros, Halep mai are nevoie de trei victorii pentru a cuceri al doilea trofeu consecutiv la Paris. 

Pentru constănţeanca de 27 de ani urmează încă un meci accesibil, fie cu Anisimova (51 WTA), fie cu Bolsova Zadoinov (137 WTA), ultima fiind o jucătoare venită din calificări. Mai departe, în caz de calificare, Halep va întâlni în semifinale învingătoare duelului dintre Barty (8 WTA) şi Keys (14 WTA).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE