2019-08-18 00:23

Simona Halep şi Raluca Olaru vor face pereche în proba de dublu a turneului de la Doha

 |  19:59
Simona Halep şi Raluca Olaru vor face pereche în proba de dublu a turneului de la Doha

Româncele Simona Halep şi Raluca Olaru vor face pereche în proba de dublu a turneului de tenis de categorie Premier 5 de la Doha, din Qatar, anunţă site-ul oficial al competiţiei, citat de Mediafax.

Simona Halep va juca pentru prima dată în acest an în proba de dublu la un turneu WTA. În prezent, românca ocupă locul 314 WTA la dublu, în condiţiile în care a jucat doar 7 meciuri la dublu în 2015.

În ceea ce o priveşte pe Raluca Olaru, aceasta se poziţionează pe locul 44 în clasamentul mondial WTA la dublu. Simona Halep şi Raluca Olaru au primit un wild-card din partea organizatorilor, pentru că nu se înscriseseră la timp.

În primul tur al turneului de la Doha, cele două vor juca împotriva perechii slovace Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, favoritele 8.

În proba de dublu a turneului de la Doha se regăseşte şi Monica Niculescu, care face pereche cu rusoaica Margarita Gasparyan. În primul tur al competiţiei, acestea vor întâlni cuplul Ekaterina Makarova (Rusia)/ Daniela Hantuchova (Slovacia).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE