2020-08-05 02:49

Simona Halep va juca un meci cu legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, la Bușteni

 |  08:12
Simona Halep va juca un meci cu legenda tenisului românesc, Ilie Năstase, la Bușteni

Simona Halep va juca un meci demonstrativ cu Ilie Năstase, vineri, în stațiunea montană Bușteni, unde se va inaugural o arenă de tenis ce îi va purta numele legendei tenisului românesc, Ilie Năstase. Arena este construită de autoritățile locale din fonduri europene.

Meciul demonstrativ este programat să aibă loc vineri, începând cu ora 17.00, şi face parte dintr-o serie de evenimente organizate în cadrul acţiunii "Buşteni, o staţiune renăscută".

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Primăriei Buşteni, Adriana Vâjeu, Simona Halep şi Ilie Năstase, ambii cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni, au fost invitaţi să susţină, vineri după-amiază, un meci demonstrativ cu ocazia inaugurării arenei de tenis "Ilie Năstase", situată în apropierea sediului primăriei.

Primarul din Buşteni, Emanoil Savin, a declarat că tot vineri vor primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului medicii Irinel Popescu şi Ioan Lascăr, actorul Horaţiu Mălăele şi gimnasta Sandra Izbaşa.

De asemenea, vineri după-amiază, în staţiunea Buşteni va avea loc un concert susţinut de Paula Seling şi Marcel Pavel la care, potrivit primarului staţiunii, sunt aşteptaţi aproximativ 3.000 de turişti.

Arena de tenis, care poartă numele lui Ilie Năstase a fost construită în cadrul proiectului cu finanţare europeană "Modernizarea infrastructurii şi creşterea calităţii serviciilor turistice în staţiunea Buşteni", este amenajată în aer liber, dispune de 500 de locuri pentru spectatori şi are o suprafaţă de aproximativ 650 de metri pătraţi.

Proiectul european în cadrul căruia a fost construită arena de tenis are o valoare de peste 15 milioane de lei şi include de asemenea construirea altor obiective, respectiv a unui pavilion muzical, a unui loc de joacă pentru copii, amenajarea unor parcuri în staţiune, reabilitarea unor străzi şi realizarea unei instalaţii de iluminat pentru pârtia Kalinderu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE