2020-02-21 15:16

Simona Halep l-a concediat pe antrenorul Victor Ioniţă

 |  16:46
Simona Halep l-a concediat pe antrenorul Victor Ioniţă

Simona Halep l-a concediat pe Victor Ioniţă, antrenor cu care început foarte bine 2015 câştigând trei turnee, printre care şi cel de la Indian Wells, cel mai bun al carierei. A urmat însă sezonul pe zgură, unde Halep n-a mai jucat la fel de bine, părăsind repede turneul de la Roland Garros, în turul doi, faţă de 2014 când jucase finala.

De ce l-a concediat?

La ultimele turnee, Halep a preferat să nu mai vorbească cu Victor Ioniţă în timpul meciurilor, iar vinerea trecută a fost punctul culminant, când constănţeanca a fost eliminată în sferturi de pe iarba de la Birmingham.

”Simona şi Victor s-au despărţit de comun acord la sfârşitul înţelegerii lor, care a fost până la Wimbledon ( turneu ce se va defăşura în perioada 29 iunie - 12 iulie 2015, n.r)”, a anunţat printr-un comunicat Virgina Ruzici, cea care o manageriază pe Halep.

Noul antrenor al Simonei va fi Daniel Dobre, cu care a mai colaborat anul trecut la Turneul Campionalor. Halep va lucra în continuare şi cu australianul Darren Cahill, antrenor din stafful Adidas.

Simona Halep (23 de ani, 2 WTA) a lucrat şapte antrenori în ultimele trei sezoane. Firicel Toma îi era tehnician la început de 2013, schimbat ulterior cu Andrei Mlendea, cel care a acuzat-o că a renunţat la serviciile sale printr-un sms. Până la finalul lui 2013, Halep a mai colaboratc cu Adrian Marcu. Belgianul Wim Fissette, angajat în februarie 2014, a dus-o pe Halep în finala de la Roland Garros, în semifinala de la Wimbledon, dar şi în ultimul act al Turneului Campioanelor de la Singapore. La finalul lui 2014, când se afla pe locul 3 WTA, Halep s-a despărţit de Fissette, preferându-i pe Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt, de cel din urmă luându-şi rămas bun în februarie 2015. În martie, la Indian Wells, turneu câştigat de Halep, i s-a alăturat Darren Cahill.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-21

In legatura cu acest articol...

BIRMINGHAM. Simona Halep, eliminată dramatic în sferturi de franţuzoaica Kristina Mladenovic
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE