2020-08-05 02:33

Simona Halep: Visul meu e să joc la Turneul Campioanelor

 |  19:08
Simona Halep: Visul meu e să joc la Turneul Campioanelor

Simona Halep, a treia jucătoare în topul mondial al tenisului, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că este refăcută complet pentru turneul de Mare Şlem din SUA şi a dezvăluit că visul ei este să ajungă la Turneul Campioanelor, care încheie anul competiţional al WTA.

“Visul meu este să ajung la Turneul Campioanelor. La începutul lunii august voi pleca în America, pentru turneul de la Cincinnati, apoi la New Haven, apoi US Open. Sunt refăcută complet şi voi începe în curând antrenamentele de tenis. Am început antrenamentele fizice. Am puterea de muncă să încep sezonul american, care nu este uşor, dar am încredere că va fi bine şi acolo. Sunt jucătoare foarte puternice în circuit. Sunt aproape de primul loc, dar totodată departe. Toate meciurile le iau în serios, indiferent de adversară. Pot să spun că este o presiune pentru că trebuie să apăr aceste puncte, dar trebuie să joc meci de meci cu gândul să ajung la Turneul Campioanelor. Nu vreau să mă sperii de faptul că trebuie să apăr aceste puncte, am încredere în mine. Sezonul american este unul foarte dificil, dar cum am făcut anul trecut rezultate foarte bune cred că pot face şi anul acesta. Voi încerca să-mi apăr punctele şi să mă menţin cât mai sus în clasamentul WTA”, a spus Halep.

Întrebată ce va face cu banii câştigaţi din tenis, Simona Halep a răspuns: “Până acum, nu m-am gândit la acest lucru. Marea mea bucurie este jocul de tenis, mai am de jucat mulţi ani, iar apoi, mă voi gândi bine ce voi face cu banii mei”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE