2019-10-21 15:37

Simona își tratează HERNIA de DISC făcând schi în Austria. Surpriză, surpriză. Cine îi e alături

 |  14:08
Simona își tratează HERNIA de DISC făcând schi în Austria. Surpriză, surpriză. Cine îi e alături

Simona Halep a avut un sfârșit de an negru. A fost diagnosticată cu hernie de disc la începutul lunii octombrie, a ratat astfel Turneul Campioanelor, iar acum câteva zile s-a despărțit și de antrenorul Darren Cahill. Numai că Simona pare să nu acuze fizic și psihic șocurile finalului de 2018.

Drept dovadă, numărul unu mondial din tenisul feminin se relaxează în aceste zile în Austria. Și nu oricum, ci făcând schi, un sport contraindicat prin contract sportivilor de performanță, dar mai ales pentru suferința sa de la coloana vertebrală. Numai că Simonei nu pare a-i păsa prea mult.

Și nu a venit singură în stațiunea austriacă Solden, ci însoțită de fostul ei antrenor, Darren Cahill, cel care a motivat că despărțirea de sportiva noastră este strans legată de puținul timp pe care îl atribuia familiei sale.

În această dimineață, Simona Halep a încărcat pe o rețea de socializare o poză în care apare alături de fostul ei antrenor și în dreptul căreia a scris un mesaj sugestiv.

“Winning is important but friendships are forever (n.r.: A castiga este important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE