2019-10-16 03:07

Simona nu și-a REVENIT după eșecul de la Australian Open. Ce a făcut sportiva la aeroportul Otopeni

 |  12:08
Simona nu și-a REVENIT după eșecul de la Australian Open. Ce a făcut sportiva la aeroportul Otopeni

Simona Halep a revenit luni dimineață în țară după finala pierdută la Australian Open. Sportiva noastră a părut încă extrem de afectată fizic, dar mai ales psihic, după eșec, și nu a dorit să răspundă decât la trei întrebări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Așteptată de tatăl său, dar și de numeroși fani și reprezentanți ai presei, Simona a parasit val-vârtej aeroportul, cu două buchete de flori în mână. "Sunt epuizată, trebuie să fac nişte teste pentru accidentările pe care le am. Carolina a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînţeles că este trist că nu am putut să câştig, dar viaţa merge înainte, e doar un meci de tenis şi sper la următoarea finală, dacă voi ma avea ocazia să o joc, să câştig. Vă mulţumesc", a spus Halep

Reamintim că ea a fost spitalizată din cauza deshidratării și a epuizării fizice după finala Australian Open. Halep a rămas în spital circa patru ore, unde i-au fost puse perfuzuii, înainte de a reveni la hotel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE