2019-07-22 13:35

Simona și-a găsit antrenor ... part-time

 |  14:17
Simona și-a găsit antrenor ... part-time

Simona Halep și Darrel Cahill au renunțat de curând la colaborare, astfel că numărul unu mondial anunțase zilele trecute că va merge singură la primele turnee ale anului viitor.

Revenită în sală după vacanța din Austria, acolo unde a fost la schi, în ciuda herniei de disc și a interzicerii practicării unui astfel de sport, Simona a avut parte de un antrenor, în persoana căpitanului nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, cei doi cunoscându-se de foarte mulți ani.

Chestionat în urmă cu două săptămâni în privința unei posibile viitoare colaborare cu Simona, Segărceanu a răspuns imediat: "E o întrebare dificilă. Vă daţi seama, cu sufletul aş face-o, dar nu e uşor. Nu e uşor pentru că Simona are nevoie de cineva poate mai tânăr, mai dinamic. Mie îmi place poziţia în care sunt căpitan la Fed Cup şi bineînţeles cum i-am spus şi ei, cât e în ţară sunt alături de ea".

Numai că, Simona a înțeles mesajul și apelat la serviciile acestuia doar în această perioadă cât este în țară și îi va sfaturi antrenorului cere ori de câte ori va avea nevoie.  

Simona Halep va începe noul an la turneul de la Sidney, pe 7 ianuarie, spunând pas turneului de la Brisbane. Apoi, ea va sari și peste Shenzen, acolo unde anul trecut a câştigat şi la simplu şi la dublu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE