2019-10-23 03:54

SOLARI şi-a terminat INTERIMATUL pe banca lui Real Madrid. Galacticii şi-au pus ANTRENOR PRINCIPAL

 |  18:32
SOLARI şi-a terminat INTERIMATUL pe banca lui Real Madrid. Galacticii şi-au pus ANTRENOR PRINCIPAL

Santiago Solari şi-a încheiat perioada ca antrenor interimar al lui Real Madrid. Tehnicianul argentinian care a reuşit să o scoată din criză gruparea de pe Santiago Bernabeu a primit votul de încredere al lui Florentino Perez şi a fost confirmat pe termen lung ca antrenor principal pe banca tehnică a echipei blanco.

Solari a reuşit patru victorii în tot atâtea meciuri cu deţinătoarea Ligii Campionilor, cel mai bun bilanţ al unui antrenor al lui Real Madrid la primele sale patru meciuri: patru victorii, 15 goluri marcate şi doar două primite.

Fost tehnician al echipei secunde a clubului, Solari a fost numit ca "interimar" pe banca lui Real la sfârşitul lui octombrie, după ce Julen Lopetegui fusese concediat a doua zi după eşecul cu FC Barcelona (1-5). Real nu avea nicio victorie în ultimele şapte meciuri sub comanda lui Lopetegui. Fost mijlocaş la Real (2000-2005), Solari a fost coleg cu Zinedine Zidane care, la fel ca şi el, a pregătit formaţia secundă a clubului, înainte de a prelua prima echipă, cu care a câştigat trei ani la rând Liga Campionilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE