2019-09-21 01:35

SORANA nu o înghite pe SIMONA: “România nu stă în ea”. Cîrstea e supărată foc și pe conducătorii SPORTULUI de la noi

 |  14:03
SORANA nu o înghite pe SIMONA: “România nu stă în ea”. Cîrstea e supărată foc și pe conducătorii SPORTULUI de la noi

Puțină lume știe că între Sorana Cîrstea și Simona Halep nu este o relație prea bună. Cele două colege în echipa de Fed Cup nu sunt deloc prietene, ba mai mult, nu se înghit deloc. Iar reacția Soranei la plecarea spre Cluj, acolo unde se va juca în acest week-end partida împotriva Canadei, spune totul despre relația glacială pe care o are cu Simona. Cea din urmă a decis să nu joace în această întâlnire, considerând că nu este refăcută după accidentarea de la gleznă și surmenajul fizic de la Australian Open.

"România poate să facă trei echipe de Fed Cup. România nu stă în Simona, avem destul jucătoare şi cred că ar trebui să putem să câştigăm cu echipa pe care o avem. Tenisul merge bine, probabil ne tragem una pe alta. România are noroc că are asemenea echipă, având în vedere că nu a făcut prea multe pentru noi", a declarat Sorana Cîrstea.

În urmă cu o lună și jumătate, Sorana confirma la DigiSport, cele scrise mai sus. "Relația mea cu Simona e una de respect, de profesionalism. Nu suntem prietene, să ieșim la masă, să ne trimitem inimioare, însă de fiecare dată când ne vedem, mai ales că stăm în același complex și mergem la aceeași sală, ne salutăm, vorbim. Ne respectăm la turnee, ne urăm baftă. E o relație de respect și colegialitate, nu de prietenie".

Pentru partida împotriva Canadei, căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu, le-a convocat pe Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu, şi Ana Bogdan, locul 86 WTA. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE