2020-07-02 10:19

Sorin Cârţu, demis de la CFR Cluj

 |  09:21
Sorin Cârţu, demis de la CFR Cluj

TehnicianulSorin Cârţu a fost demis de la CFR Cluj,conform unui comunicat difuzat, miercuri seară, de campioana României pesite-ul oficial, în care se precizează că valorile şi imaginea clubului nu potfi asociate cu incidentul de la Basel, când antrenorul a spart un geam albăncii de rezerve.

Sorin Cârţu, demis de la CFR Cluj(Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)"Clubul CFR 1907 Cluja decis să renunţe la serviciile antrenorului Sorin Cârţu. Pentru că valorileşi imaginea clubului CFR 1907 Cluj nu pot fi asociate cu gestul antrenoruluiSorin Cârţu din minutul 75 al partidei de la Basel, am decis ca relaţia decolaborare dintre clubul CFR 1907 Cluj şi domnul Sorin Cârţu să înceteze. Necerem scuze pentru gestul lui Sorin Cârţu, în primul rând faţă de UEFA,organizatorul competiţiei Champions League, clubului FC Basel 1893,suporterilor clubului nostru, şi tuturor iubitorilor fotbalului şi ai sportuluiîn general. Începând de mâine, antrenorul principal al CFR 1907 Cluj va fi AlinMinteuan, acesta va fi ajutat de Paolo Potocnik şi Horea Carlan. Ne cerem încăo dată scuze pentru gestul care nu face cinste sportului, ligii campionilor şiclubului CFR 1907 Cluj", se arată în comunicat grupării clujene, semnat depreşedintele Iuliu Mureşan.

, a fost eliminată dincompetiţiile europene, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorulde 1-0, de echipa elveţiană FC Basel, în etapa a cincea a grupei E a LigiiCampionilor. În minutul 77 al partidei FC Basel - CFR Cluj, Cârţu a lovit cupumnul şi apoi cu piciorul unul dintre geamurile laterale ale băncii derezerve, spărgându-l.

Sorin Cârţua preluat echipa CFR Cluj la 13 septembrie, când a semnat un contract pentru unan şi zece luni. El a condus echipa campioană în nouă meciuri de campionat,obţinând patru victorii, trei remize şi două înfrângeri. De asemenea, Cârţu acondus echipa în Liga Campionilor, înregistrând o victorie şi patru înfrângeri.Sub conducerea sa, CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României, în optimi, deGloria Bistriţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE