2020-06-05 10:07

Soţia lui Dobrin, Gica, este noul preşedinte de onoare al FC Argeş

 |  15:58
Soţia lui Dobrin, Gica, este noul preşedinte de onoare al FC Argeş

GicaDobrin, soţia fostului fotbalist al echipei FC Argeş, Nicolae Dobrin, a devenitnoul preşedinte de onoare al clubului piteştean. Ea a precizat că va încerca săaplaneze conflictul dintre jucători şi suporteri. “Esteo onoare pentru mine, pentru că Gicu a iubit mult acest club. Practic s-aconfundat cu FC Argeş. Voi încerca să împac echipa cu suporterii şi să mediezacest conflict. Iar dacă e nevoie voi merge şi la federaţie ca să pun o vorbăbună pentru acest club” a declarat Gica Dobrin.

Eaa fost prezentată oficial la FC Argeş de patronul Andrei Penescu şi demanagerul general Cătălin Barbu. “Ştie toată lumea că FC Argeş se confundă cuNicolae Dobrin. Era normal până la urmă să facem acest pas şi pentru imagineaclubului”, a afirmat Barbu.

GicaDobrin va coordona şi activitatea la Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin, iar peviitor se aşteaptă o colaborare mai mare între acest centru şi FC Argeş, echipăcare se zbate în mediocritate de când patronul Cornel Penescu a fost reţinut încazul “mită pentru arbitri”. Ulterior, în luna mai, finanţatorul piteştenilor a fost eliberat subcontrol judiciar, însă situaţia dramatică de la echipă a continuat, piteşteniiaflându-se momentan pe locul 13 în seria a doua a ligii secunde.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE