2019-12-13 06:01

Steaua joacă la Vardar, cu gândul la Dinamo Tbilisi

 |  18:44
Steaua joacă la Vardar, cu gândul la Dinamo Tbilisi

Steaua joacă marţi seară returul cu Vardar Skopje în turului doi din Liga Campionilor, cu gândul la următorul adversar Dinamo Tbilisi. În meciul tur cu Vardar, Steaua a învins la Bucureşti cu 3-0 şi este ca şi calificată pentru dubla cu cei din Tbilisi.

„Sper ca suporterii noştri să umple stadionul şi să arate că suntem o naţiune fotbalistică, aşa cum a arătat publicul român la Bucureşti. Meciul din tur a reprezentat una din zilele noastre proaste, nu cred că se poate repeta. Vrem să demonstrăm că ştim să jucăm fotbal şi că putem fi competitivi în faţa Stelei. Steaua este o echipă mare şi a ştiut să profite de momentele noastre de slăbiciune şi deconcentrare. Mari schimbări în primul 11 nu vor fi. Cei care vor intra în teren vor încerca să dea totul şi să corecteze impresia lăsată în primul meci. Sperăm într-o victorie”, a spus antrenorul celor de la VardarSkopje, Blagoja Milevski, care a fost completat de portarul Igor Pavlovici: „Am fi dorit să primim mai puţine goluri în tur, dar asta este, Steaua a confirmat aşteptările demonstrând că este o echipă tare. Nu am jucat la nivelul nostru, putem mult mai mult decât am arătat la Bucureşti. Acum nu mai avem nimic de pierdut, aşa că trebuie să luptăm cu toate forţele şi să încercăm să producem o surpriză”.

De partea cealaltă, Steaua a făcut deplasarea la Skopje fără Cristi Tănase şi Vlad Chiricheş.

Vineri, sorţii au decis ca viitoarea adversară pentru Steaua în turul trei din Liga Campionilor să fie câştigătoarea dintre Dinamo Tbilisi (Georgia) şi Streymur (Insulele Feroe). Mai mult ca sigur, Steaua va da piept cu Dinamo, după ce georgienii s-au impus în meciul tur cu 6-1.

Meciul Vardar Skopje – Steaua va începe la ora 21.45 şi va fi transmis în direct de PRO TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE