2019-10-22 09:03

Steaua PIERDE încă un mare jucător

 |  22:03
Steaua PIERDE încă un mare jucător

Mijlocașul dreapta Adrian Popa, în vârstă de 28 de ani, va semna, sâmbătă, un contract cu echipa britanică Reading FC, a anunțat fostul fotbalist al Stelei, vineri, prin intermediul paginii personale de Facebook.

Reading va plăti 600.000 de euro în schimbul lui Adrian Popa, care va primi un salariul stagional de 700.000 de euro, a anunțat finanțatorul clubului Steaua, George Becali, conform Mediafax.

"A venit și ziua asta. Din 2012 am simțit că mi-am împlinit visul pe care îl aveam de când eram copil. Să joc în tricoul roș-albastru, pentru echipa mea de suflet, FC Steaua București.

Am dat totul pentru voi și pentru cele două culori de fiecare dată când am intrat în teren și nu voi uita niciun moment petrecut la acest club.

Dar astăzi a venit ziua în care vă anunț că voi pleca. Mâine voi semna cu Reading Football Club pentru care voi juca în următorii ani. Sufletul meu va rămâne alături de toată suflarea roș-albastră și îmi doresc ca foștii mei colegi să-mi păstreze o medalie de campion la sfârșitul sezonului.

De asemenea, îmi doresc să se rezolve această situație în care se află clubul acum, iar suporterii să se întoarcă alături de echipă, să fie o familie așa cum am fost mereu, și la bine, și la greu. Poate voi mai avea ocazia în viitor să îmbrac tricoul roș-albastru și să revin acasă.

Vă mulțumesc pentru toate momentele frumoase, pentru fiecare încurajare, pentru aplauzele voastre și chiar pentru momentele când, poate, m-ați înjurat, pentru că m-ați ambiționat și m-ați împins de la spate să merg mai departe. Forza Steaua! Adi Popa, unul dintre voi", a scris mijlocașul pe pagina sa de Facebook.

Reading ocupă locul 4 în acest sezon din Championship, cu 49 de puncte acumulate în 27 de partide, la 11 puncte de liderul Brighton.

Adrian Popa a mai jucat în Liga 1 la Gloria Buzău și Concordia Chiajna. La echipa națională a României, mijlocașul dreapta a jucat 23 de meciuri, în care a marcat patru goluri și a dat patru pase decisive.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE