2019-12-05 16:52

STEAUA/RUGBY. Şapte transferuri pentru titlu

 |  17:33
STEAUA/RUGBY. Şapte transferuri pentru titlu

Echipa de rugby CSA Steaua București a oficializat ieri șapte transferuri în vederea noului sezon al Superligii CEC Bank, în care gruparea roş-albastră şi-a depus astfel candidatura pentru câştigarea titlului naţional. Iar oficialii echipei nu exclud ca lista achiziţiilor să fie completată cu alte “bombe” până la începerea Superligii.

Poate cel mai important transfer al lui CSA Steaua îl reprezintă repatrierea internaţionalului Florin Vlaicu, care a evoluat în sezonul trecut pentru Calvisano. El deţine un record absolut pentru rugbyul românesc, fiind cel mai prolific marcator de puncte, cu 723 de puncte înscrise din eseuri, transformări şi penalităţi. Tot de la ocupanta locului doi din Italia a fost adus la echipă un alt internaţional român, mijlocaşul la grămadă Florin Surugiu.

Pe de altă parte, roş-albaştrii s-au betonat şi în linia întâi, fiind aduşi tot din campionatul din Cizmă, pilierii Petru Tamba şi Vlad Bădălicescu. În linia a doua, steliştii l-au achiziţionat pe georgianul Amirani Citaşvili. Steaua nu putea să nu aducă şi un jucător important şi pentru postul-cheie de uvertură, iar aici a fost ales sud-africanul Quinton Crocker, care va ocupa poziția de la nivelul numărului 10. Avantajului sud-africanului, care a evoluat în cariera sa la puternica echipă Sharks, în Currie Cup, este că poate juca pe orice poziţie în linia de treisferturi. Ultimul, dar nu cel din urmă transfer al Stelei, este al puştiului Damian Strătilă, fratele fundaşului Sabin Strătilă, care poate juca în linia a treia.

Foto: frf.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE