2020-02-19 18:48

Steaua nu mai bate pe nimeni!

 |  19:54

SteauaBucureşti a pierdut şi la Galaţi, scor 0-1, şi nu mai bate pe nimeni de patruetape. Lipsa de experienţă de pe banca tehnică a Stelei a fost evidentă,Dorinel Munteanu umilindu-şi adversarul. Bucureştenii au jucat foarte slab şinu au tras niciun şut pe spaţiul porţii. Singurul gol al întâlnirii a purtatsemnătura lui Sârghi, în minutul 19, după o lovitură liberă executată deViglianti.

GigiBecali nu a mai suportat dezastrul şi a părăsit stadionul în minutul 80. “Ăsta ecirc, nu e fotbal. Nu avem antrenor. Sunt cel mai mare prost că nu i-am datgaranţia lui Piţurcă şi rămânea la echipă”, a spus Becali,care a mai adăugat că Edi Iordănescu va mai rămâne pe bancă tehnică şipentru meciurile cu Napoli şi Sportul Studenţesc, pentru ca apoi să fie numitun alt antrenor principal la echipă.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg. Costin,Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Antal (Petean 84), Viglianti, Ochiroşii (Ilie 55)- 10. Paraschiv (Borbely 65).

SteauaBucureşti: Tătăruşanu - Nicoliţă, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Apostol,Bicfalvi (Ricardo 39) - Tănase, B. Stancu, Brandan (Surdu 54) - Bilaşco(Kapetanos 72).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE