2020-02-26 19:05

Steaua Unirea Bucureşti. Roş-albaştrii au dezintegrat Urziceniul, de unde au luat şase jucători!

 |  17:32
Steaua Unirea Bucureşti. Roş-albaştrii au dezintegrat Urziceniul, de unde au luat şase jucători!

Cele 13 transferuri operate de Piţurcă în vară par anu fi suficiente pentru Steaua. Gigi Becali a profitat la maximum de datoria pecare Dumitru Bucşaru o avea la el şi a ales ceea ce era mai bun din ogradaUrziceniului. Bilaşco, Galamaz, Apostol, Ricardo, Onofraş şi Marinescu vor sosiîn Ghencea după meciul pe care ialomiţenii îl dispută împotriva Vasluiului. “I-a ciuruitSteaua o dată, acum îi las la Urziceni să-i mai ciuruiască încă o dată. Eijoacă acum pentru mine, nu pentru Unirea”, se laudă patronulStelei. Se ştie foarte bine de războiul pe care acesta l-a avut în această varăcu Porumboiu, atunci când cei doi şi-au aruncat vorbe grele.

Unde şi câţi dintre cei şase îşi vor face loc înechipa Stelei? În campionat vor putea evolua toţi, însă în Liga Europa nu potfi folosiţi decât Apostol şi Ricardo, pentru că ei nu au apucat să debuteze pentru Unirea în cupele europene în acestsezon.

La nivelul fundaşilor centrali, acolo unde în era Dumitrescua fost punctul slab al echipei, Galamaz poate reprezenta o soluţie pentru rezolvareaproblemelor. La mijloc, după ce îşi va reveni complet după accidentare, Apostoleste o variantă demnă de luat în seamă, ca şi brazilianul Ricardo, iar în atac,Bilaşco se va bate de la egal la egal cu Kapetanos. Să reamintim că Galamaz,Apostol şi Bilaşco au fost chemaţi constant de Răzvan Lucescu la lotulnaţional. Ceilalţi doi par a fi mai mult variante de rezervă, deoarece estegreu de crezut că vor lua locul unor jucători ca Stancu, Răduţ sau Tănase.

Cine pleacă?

Sosirea lotului Urziceni deschide obligatoriuşi poarta “expulzaţilor”. Deja Becalia rostit nişte nume, Stanca, Martinovici, Todorov, Păcurar, chiar şi DorelStoica, acesta din urmă jucând catastrofal de la plecarea lui Piţi. Şi chiari-a oferit pe aceştia fostului antrenor, la Craiova. “E foarte posibil săplece şi Stoica pe lângă ceilalţi patru, eu nu îl ţin cu forţa. Vreau doar să-miscot ceva din banii pe care i-am cheltuit cu ei. În schimb, de Răduţ,Latovlevici, Abrudan şi Gardoş nu se atinge nimeni”, a spus patronul Stelei.

“Am transferat şase jucători cu mare experienţă şi cu mentalitate de învingători. GigiBecali a făcut o demonstraţie de forţă, totul spre binele Stelei. Însă, să fieclar pentru toată lumea, nu este nimeni titular de drept. Cu lotul acestasuntem capabili să facem performanţă”, a declarat încântat Ilie Dumitrescu.

Iată cum va arăta primul “11” al Stelei după transferul celor şapte fotbalişti de la Unirea: Tătăruşanu –Emeghara, Abrudan, Galamaz (Geraldo), Latovlevici –Ricardo (Marinescu), Bicfalvi –Răduţ (Szekely), Stancu (Apostol), Tănase (Nicoliţă) – Bilaşco (Kapetanos). Şi, pe lângă aceştia, mai sunt în lot jucători ca Bonfim,Gardoş, Onofraş sau Surdu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02

Mai multe imagini:
Steaua Unirea Bucureşti. Roş-albaştrii au dezintegrat Urziceniul, de unde au luat şase jucători!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE