2020-07-02 12:09

Steaua va juca două partide fără spectatori, iar Rapid una după incidentele de la meciul din Cupă

 |  16:35
Steaua va juca două partide fără spectatori, iar Rapid una după incidentele de la meciul din Cupă

Comisia deDisciplină a FRF a decis, vineri, să suspende dreptul cluburilor Rapid şiSteaua de a organiza meciuri cu spectatori pentru o etapă, respectiv două, caurmare a incidentelor de la partida directă din sferturile de finală ale CupeiRomâniei - Timişoreana.

De asemenea,clubul Rapid a primit o amendă de 40.000 de lei, în timp ce Steaua a fostpenalizată cu 70.000 de lei.

Potrivit unuioficial al Comisiei de Disciplină a FRF, ambele cluburi au fost judecate dinpostura de recidiviste. "Ambele echipe au fost judecate pentru torţeleaprinse de suporteri din postura de recidiviste, astfel încât s-a dispussuspendarea drepturilor de organizare a meciurilor cu spectatori pentru unmeci, în cazul Rapidului, şi două meciuri, în cazul Stelei", a spusoficialul Comisiei.

Rapid va disputafără spectatori partida cu Universitatea Cluj, din etapa a XVI-a a Ligii I, întimp ce Steaua va evolua cu porţile închise meciurile cu Gaz Metan Mediaş(etapa a XV-a) şi CFR Cluj (etapa a XVII-a).

Echipa SteauaBucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi,pe arena "Valentin Stănescu", cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid,în sferturile de finală ale competiţiei.

Partida a fostîntreruptă timp de opt minute, în prima repriză, după ce fanii stelişti au aruncatcu zeci de petarde în teren şi înspre tribuna oficială a stadionului. Înminutul 11 al partidei, suporterii stelişti au început să arunce cu petarde,torţe, scaune şi beţe de la steaguri pe teren, arbitrul Alexandru Tudor luânddecizia de întrerupere a meciului.

Jucătoriiformaţiei Steaua au mers în dreptul sectorului ocupat de fani, pentru a le ceresă nu mai arunce cu petarde, iar ulterior au intervenit forţele de ordine, carei-au evacuat pe fanii stelişti pe la Peluza I. Mulţi dintre susţinătorii echipeiSteaua au fost loviţi de jandarmi în timpul evacuării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE