2019-10-23 19:07

Strâmbu a început CURĂȚENIA la Dinamo. Un jucător a fost DAT AFARĂ, alți cinci urmează să fie puși pe liber

 |  17:17
Strâmbu a început CURĂȚENIA la Dinamo. Un jucător a fost DAT AFARĂ, alți cinci urmează să fie puși pe liber

Un meci i-a fost de ajuns lui Mircea Rednic pentru a vedea posibilitățile unor jucători din lot. Și nu a durat mult până a pus primul jucător pe liber. Totul se întâmplă pe repede înainte, pentru că la Dinamo timpul nu mai are răbdare, deoarece echipa este pe locul 12 și are șanse mari să rateze și în acest sezon play-off-ul.

E vorba de atacantul elvețian Danijel Subotic, jucător adus în urmă cu doar o lună și jumătate în Ștefan cel Mare de către Anamaria Prodan. Fotbalistul a marcat o singură data, în chiar primul saău meci, în eșecul de acasă cu Astra, scor 1-2. De atunci s-a întrecut în gafe și chifle în fața porții.

“Subotic a dorit încetarea raporturilor contractuale, lucru pe care l-am şi făcut în cursul zilei de astăzi. A fost o decizie luată de comun acord. Ne-am strâns mâna şi ne-am dorit succes. A fost foarte fair-play. Vom face tot ce putem pentru a ajuta banca tehnică pentru a-şi realiza obiectivul”, a spus David la Digi Sport.

Următorul pe listă este fundașul central Teddy Mezague, autorul unor gafe incredibile în meciul cu Dunărea Călărași, scor 1-1, alături de Mihai Popescu, celalat fundaș central. Mezague fusese adus în Groapă tot de Anamaria Prodan și, ceea ce este curios, lucrase bine cu Rednic la Mouscron și părea că antrenorul va reconstrui defensive în jurul lui.

Lista disponibilizărilor va continua în aceste zile și cu alți jucători, printre numele vizate sunt cele ale lui Gomelt, Delorge, Axente și Popovici, toți fiind aduși la cererea expresă a lui Florin Bratu.

În cazul altor trei componenți din lot, și anume Penedo, Hanca și Salomao, se va lua o decizie în perioada următoare, în funcție și de evoluțiile lor. Portarul panamez se va retrage oricum în vara viitoare, în timp ce Hanca și Salomao intră la 1 ianuarie în ultimele șase luni de contract și pot semna cu orice echipă. Ambii nu au dat până acum nici un semn că ar vrea să/și mai rpelungească înțelegerile cu gruparea roș-albă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE