2020-01-24 07:24

Strâmbul s-a DECIS. Pleacă sau nu de la Dinamo? Antrenorul l-a urecheat și pe Rădoi

 |  14:53
Strâmbul s-a DECIS. Pleacă sau nu de la Dinamo? Antrenorul l-a urecheat și pe Rădoi

Mircea Rednic a vorbit joi despre zvonurile care îl dau plecat de la Dinamo în această vară. Antrenorul neagă vreun conflict pe care l-ar avea cu noul președinte al clubului, Bogdan Bălănescu, însă susține că nu va părăsi gruparea câinilor până nu va realiza ce şi-a propus, calificarea în play-off și titlul în Liga 1.

“Nu ştiu cine sugerează, eu am fost clar de la început. Eu am venit să rămân, nu să plec, am venit să construiesc o echipă, am avut posibilitatea cuaceste jocuri oficiale să-mi fac o imagine asupra jucătorilor pe care i-am adus în iarnă. Rezultatele cred că sunt mult mai bune decât în momentul în care am preluat eu echipa. Şi cu un buget mai mic. Din jucătorii care au venit cam nouă rămân şi acesta este un lucru bun. Astăzi Bălănescu se întâlneşte cu Ionuţ, sunt lucruri de pus la punct legat de lot, de perioada de pregătire… Nu există aşa ceva, două tabere. Chiar ieri Bogdan a venit la Săftica, am stat împreună aproape o oră, vorbim frecvent. Amândoi avem interesul ca lucrurile să meargă bine în sezonul următor. Poate mai încearcă cineva pe ultima sută de metri să mă convingă să plec în Iran, în Afganistan, nu ştiu unde… Găsesc ei o echipă să scape de mine… Poate nu mă vor la Dinamo. Dar eu am venit şi nu voi pleca până când nu realizez ce mi-am propus. Bogdan dacă e cu mine care-i tabăra?”, a spus Rednic.

Lapte și miere sezonul următor

Tehnicianul a mai menţionat că în sezonul viitor situaţia financiară va fi total diferită la Dinamo. “Vor fi şi contracte de 8.000, şi de 9.000, şi de 10.000 dacă va fi cazul. Buget avem. Jucători avem, suntem în discuţii avansate. Am făcut nişte calcule legat de bugetul pe care-l avem pentru sezonul următor şi eu sunt mulţumit. Sigur, nu ne putem compara cu cei de la CFR, de la FCSB, Craiova, dar este dublul bugetului pe care l-am avut eu când am venit acum trei ani. Adică bun. Sunt mulţumit. Sunt sigur că o să găsesc soluţii. Vor veni şi jucători din Liga I. Am văzut că CFR a luat jucători din play-out, care este problema? Vor fi alte condiţii la Dinamo, e altă atmosferă. (…) Răduţ, aştept telefonul lui. Poate are alte planuri. Nu are niciun ultimatum, dar i-am spus că nu fie prea târziu. Până începe pregătirea la Săftica eu vreau să am 80-85 la sută din lotul pentru sezonul viitor”.

Săgeți spre Rădoi

Cel poreclit Strâmbul îşi pune întrebări în privinţa convocărilor la naţionala de tineret, el considerând că Deian Sorescu ar fi trebuit să facă parte din lotul pentru CE din Italia și San Marino. Mirel Rădoi nu a convocat nici unul dintre cei trei jucători care erau în lotul lărgit. "În ultimele meciuri a fost lipsă de omogenitate, am dat posibilitatea tuturor jucătorilor să joace, am folosit jucătorii care erau pe lista selecţionerului de la lotul de tineret, am schimbat şi sistemul pentru ei, dar degeaba. El e responsabil pentru ce se întâmplă acolo, dar îmi pun şi eu întrebări. OK, Ricardo şi Ciobi sunt jucători tineri care şi la anul pot su mai joace. Dar e vorba de Sorescu, care a jucat 34 de meciuri şi n-a jucat rău, plus că e un jucător polivalent. Jucătorii pe care i-a convocat nu sunt jucători răi. Dar ni se impune să jucăm şi cu jucători de Under 21 şi nu sunt băgaţi în seamă. Înseamnă că tu n-ai încredere în campionatul României”, a fost reacția lui Rednic.

Fără mulți titulari în ultima rundă cu Voluntari

Dinamo va întâlni echipa FC Voluntari, vineri, pe teren propriu, de la ora 21.00, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I. Înaintea rundei de final, Dinamo ocupă locul doi în clasamentul play-out-ului, cu 42 de puncte, în timp ce liderul Gaz Metan Mediaş are 42 de puncte.  “Ultimul meci, cu ceva probleme, şi medicale, dar şi cu o decizie pe care am luat-o ca Nistor să nu facă parte din lot pentru meciul acesta, să meargă să se pregătească cu jucătorii care au venit de la echipa naţională, lui Papazoglou la fel, i-am dat drumul acasă. Naser iar la echipa naţională, au revenit fraţii Reda. Dussaut e accidentat, Kabashi e accidentat… Cam atâţia sunt. Restul… Avem 14 jucători, plus încă doi de la echipa a doua. Acestea sunt meciurile în play-out când nu există nicio miză, o şansă de calificare pentru cupele europene. Trebuie să ţii în priză competiţia, cum este în Belgia. Pentru că altfel nu există nici interes, nici spectacol, jucătorii deja se gândesc să plece în vacanţă. Şi nu mi se pare normal. Jucătorii de la şase echipe sunt în vacanţă, ceilalţi încă mai joacă. Pentru ce? Ca să nu retrogradeze”, a încheiat antrenorul lui Dinamo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE