2020-06-07 00:31

ȘUMUDICĂ a explicat cu lux de amănunte BĂTAIA de la finalul meciului câștigat în prelungiri cu Alanyaspor

 |  12:18
ȘUMUDICĂ a explicat cu lux de amănunte BĂTAIA de la finalul meciului câștigat în prelungiri cu Alanyaspor

Antrenorul lui Kayserispor, Marius Şumudică, a povestit pe îndelete incidentele de la meciul pe care echipa sa l-a câştigat în prelungiri luni seară, în deplasare, cu Alanyaspor, scor 2-1. Tehnicianul roman, și el zgâriat pe față ușor de antrenorul cu porarii al echipei gazdă, a precizat că singura persoană rănită mai grav din staful său a fost traducătorul, care a avut nasul spart.

"A fost o altercaţie după meci, dar nu mai contează. Inevitabil apar, dar peste toate rămân cele trei puncte. M-a sunat şi soţia, m-au sunat toţi din ţară, s-a scris că am nasul spart sau ceva de genul ăsta, dar nu e nimic adevărat. Eu sunt un timp mai coleric, aşa, mă manifest pe margine. Nu pot să stau pironit pe scaun şi să conduc echipa, mai vociferez la arbitri, la jucătorii mei. Iar după meci m-am dus şi am dat mâna cu Safet Susici, l-am felictat după joc, după care am vrut să dau mâna şi cu staful lor, unde era şi antrenorul de portari, care m-a înjurat în engleză şi mi-a zis că eu conduc jocul, că fac teatru... După care a fost un schimb de replici între noi, care s-a terminat în momentul în care Safet Susici l-a luat, l-a certat şi i-a zis L-a luat deoparte şi s-a aplanat momentul respectiv, care era destul de neplăcut. Apoi am mers cu jucătorii la galeria noastră, iar în momentul în care am intrat pe tunel, m-au aşteptat acolo, a încercat să mă îmbrâncească. Au fust nişte îmbrânceli pe acolo, au sărit jucătorii ambelor echipe. Singurul care a avut de suferit a fost translatorul nostru, care a fost lovit. În rest nu s-a întâmplat nimic. Şi datorită forţelor de ordine, pentru că acolo intră scutierii şi au făcut un gard viu între noi. Am plecat în linişte de la stadion, nu s-a mai întâmplat nimic. Săpunaru era lângă mine, au fost îmbrânceli între jucători, dar s-a exagerat un pic. Nu s-a scris nimic în raportul de arbitraj", a declarat Şumudică, la Digi Sport.

ȘUMUDICĂ a explicat cu lux de amănunte BĂTAIA de la finalul meciului câștigat în prelungiri cu Alanyaspor
zoom

Presa de pe malul Bosforului a scris că oaspeţii au fost atacaţi de adversari, după încheierea partidei, pe coridorul care duce spre vestiare, iar Şumudică a fost rănit uşor la nas. După ce a izbucnit o bătaie între reprezentanţi ai celor două echipe, a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a se calma spiritele.

Potrivit cotidianului Hurriyet, preşedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a declarat că în urma violenţelor traducătorul Yunus Akbulut a ajuns la spital. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE