2019-08-25 17:55

Șumudică s-a decis. Cu ce echipă a SEMNAT antrenorul român

 |  14:17
Șumudică s-a decis. Cu ce echipă a SEMNAT antrenorul român

Șomer nu de mult timp după despărțirea de Kayserispor, Marius Șumudică a analizat toate ofertele primite, din țară și străinătate, și a decis să semneze un nou contract. Românul este, pentru doi ani, noul antrenor al formației Al-Shabab. Anunțul a fost făcut public de contul de Twitter al saudiților. Noua echipă a românului a terminat pe locul 10 ultimul sezon, are 6 titluri de campioană in palmares, ultimul obținut tocmai în sezonul 2011/2012.

Șumudică nu a fost primul pe lista lui Al-Shabab, saudiții ajungând la el după ce nu s-au înțeles cu fostul antrenor al lui Chipciu și Stanciu la Anderlecht, René Weiler. Se pare că, tehnicianul român va primi în jur de 800.000 de euro pe an, aproape dublu decât a fost remunerat în Turcia.

Al-Shabab pare un “abator” de antrenori, echipa fiind pregătită în sezonul încheiat de nu mai puțin de 4 antrenori: Sami Al Jaber, Mike Newell, Daniel Carreño și Khalid Al Koroni.

Maiurs Șumudică adaugă astfel o nouă echipă în CV-ul său de antrenor, el pregătind în carieră pe Rocar, Dodu Berceni, Inter Gaz București, Progresul, Astra Ploiești, Farul, Gloria Bistrița, Kavala, Astra Ploiești, FC Brașov, FC Vaslui, Rapid, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu și Kayserispor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE