2020-08-12 02:03

Șumudică sare și el la gâtul lui Contra: “Înainte să-l punem selecționer, trebuia să căutăm câte trofee are și pe unde a antrenat”

 |  14:43
Șumudică sare și el la gâtul lui Contra: “Înainte să-l punem selecționer, trebuia să căutăm câte trofee are și pe unde a antrenat”

Antrenorul lui Gazişehir Gaziantep, Marius Șumudică, se alătură celor care îl critică vehement pe Cosmin Contra după dubla cu Spania și Malta, în care jocul naționalei României a fost unul jenant. "Șumi" îi atacă pe șefii federației, care s-au grăbit să îl numească pe "Guriță" ca selecționer, omițând CV-ul de antrenor al acestuia de până atunci.

„Văd că există un val de critici la adresa lui Cosmin Contra. N-am niciun fel de amiciție cu el, dar acum stăm să căutăm câte trofee are el, cât a antrenat și pe unde a antrenat. Asta trebuia să faceți înainte să-l puneți selecționer.  Noi îl crucificăm pe Contra și stăm să-l analizăm. Eram nemulțumiți de Daum că-i punea pe jucători să împingă autocarul. Când a venit Contra eram entuziasmați că s-a schimbat atmosfera. 

Noi vrem o infuzie de la lotul U21 la naționala mare. Nu se poate așa ceva. E o mare greșeală dacă cineva îl pune pe Contra la îndoială că nu face mutarea celor de la U21 ca toți să vină la echipa mare. Noi credem acum că tot ce zboară se mănâncă, dar e foarte greu să faci pasul la seniori. Nu uitați că jucătorii ăștia trebuie să crească lângă niște jucători cu experiență

De ce nu spunem acum că a jucat Contra cu 7 de la U21 și ne-a dominat Malta? De ce nu o spunem așa? Toată lumea plânge că de ce nu întinerim echipa. Am întinerit-o și ne-a dominat Malta. A avut Malta ieri niște ocazii ce n-am văzut în viața mea”, a declarat Șumudică la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE