2019-10-19 20:28

Şumudică şi-a PRELUNGIT contractul cu Kayserispor, dar POATE pleca la finalul sezonului

 |  18:40
Şumudică şi-a PRELUNGIT contractul cu Kayserispor, dar POATE pleca la finalul sezonului

Marius Şumudică şi-a prelungit miercuri dimineaţă contractul cu Kayserispor. Noua înţelegere este valabilă până în vara anului 2020. Totuşi, antrenorul roman susţine că îşi va lua tălpăşiţa singur în cazul în care echipa sa nu va termina sezonul pe unul din primele opt locuri în Super Lig. Momentan, Kayserispor se află la limită, pe locul 7. Acum două zile, după eşecul ruşinos de acasă cu Fenerbahce, scor 0-5, Şumi a vrut să renunţe la post, însă a fost convins de başkani să continue.

“Avem nevoie de timp pentru a arăta ce putem. Consider că locul nostru din clasament este foarte bun. Aş fi şi mai bucuros dacă am urca pe locul cinci. Cu Trabzonspor va fi un meci ca o finală. Atunci când m-am înţeles cu Kayserispor am spus că dacă echipa retrogradează plec fără să primesc vreun ban. Apoi, am promis că vom termina între primele opt. Dacă la finalul campionatului nu vom fi între primele opt echipe, îmi iau haina şi plec. Nu rămân aici trei ani. Iar dacă terminăm între primele cinci, îmi prelungesc contractul cu încă doi ani, rămân aici cinci ani. Evident, este o glumă”, a spus Şumudică, potrivit aksam.com.tr.

Meci aproape DECISIV la Trabzon

Formaţia din Kayseri va întâlni, sâmbătă, în deplasare, echipa Trabzonspor, înetapa a 28-a. Trabzonspor este pe poziţia a cincea în clasament, cu 42 de puncte. După 27 de etape, Kayserispor ocupă locul şapte în clasamentul campionatului turc, cu 41 de puncte. Lider este Galatasaray, cu 57 de puncte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE