2020-06-05 10:06

Super Marica!

 |  15:01
Super Marica!

Dupămulţi ani de aşteptare, Ciprian Marica a reuşit să ajungă la o formă deinvidiat şi a atras atenţia cluburilor mari din Europa, Juventus fiind dejainteresată de serviciile sale. Vârful lui Stuttgart a reuşit să impresioneze înBundesliga, dar şi la naţională, unde, împotriva Italiei, a înscris primul săugol după o pauză de un an şi jumătate.

Lunade vis a jucătorului în vârstă de 25 de ani a devenit realitate în urmă cu 14zile, când a înscris un gol în partida cu Getafe, din Liga Europa. Asta, ladouă săptămâni după ce mai marcase o dată împotriva spaniolilor, în jocul tur.

Pe7 noiembrie, contra lui Werder a reuşit cel mai bun meci de când s-a transferatla Stuttgart. Un gol, trei pase decisive şi iniţiatorul unei alte reuşite, învictoria cu 6-0 a şvabilor. Tot pentru prima oară, a fost declarat cel mai bunjucător al etapei din Bundesliga.

Sâmbătă,contra lui FC Kaiserslautern, nu a mai reuşit să înscrie, dar a fost coautor aldouă goluri şi a obţinut o lovitură de pedeapsă.

Fostuldinamovist şi-a continuat evoluţiile bune şi în partida de aseară, cu Italia,când a deschis scorul, dar a şi marcat în proprie poartă pe final, fiind îngerşi demon. Presa din peninsula Italică l-a declarat însă omul meciului,considerând că a fost “un diavol pentru apărarea Italiei. În prima repriză asemănat teroare în careul lui Viviano şi a reuşit să şi marcheze. Ghinionist înfaza autogolului. Om de Liga Campionilor.”

Cifrelelui Marica în luna noiembrie

3 goluri

5 pasede gol

1 penaltyobţinut


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE