2020-07-14 04:12

Surpriză totală. Sepsi și-a pus ANTRENOR cu ștaif

 |  14:31
Surpriză totală. Sepsi și-a pus ANTRENOR cu ștaif

Sepsi a scăpat de curând de Eugen Neagoe, iar miecuri și-a găsit antrenor. Gruparea din Sfântu Gheorghe a fost în negocieri cu mai mulți tehnicieni, ca Miriuță, Gâlcă, Bergodi sau Costel Enache, însă a ales surprinzător. Csaba Laszlo (55 de ani), desemnat antrenorul anului în Ungaria (2004) și Scoția (2009), va fi pentru cel puțin doi ani antrenorul revelației din sezonul regular din Liga 1.

Născut la Odorheiu Secuiesc, Csaba Laszlo a început fotbalul la Progresul Odorhei şi la Unirea Cristur, dar din 1982 a plecat în Ungaria. A condus în cariera sa naţionala Lituaniei și cea a Ugandei, dar și echipele de club Ferenvaros, FC Sopron, Heart of Midlothian, Charleroi, MTK Budapesta și Dunajska Streda, iar în ultimul sezon a pregătit-o pe Dundee United (Scoția), de unde a fost dat afară în toamna trecută.

“Să vorbim în românește, că sunt născut aici. Am plecat din România în 1985, dar nu am uitat să vorbesc românește. DomnulEugen  Neagoe a făcut o muncă foarte bună aici și trebuie să continuăm ce a lăsat el. Sunt convins că putem merge înainte cu rezultate și mai bune. Știu situația din fotbalul românesc și situația de la Sepsi Sfântu Gheorghe”, a spus Csaba Laszlo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE