2019-10-14 08:55

Suspendări drastice pentru doi jucători care au bătut un arbitru

 |  15:20

Doifotbalişti ai echipei AS Aluniş au fost suspendaţi pentru 17, respectiv 12 lunide Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad după ce au bătutun arbitru în timpul unei partide din Campionatul Judeţean Arad (categoriaOnoare).

Îndisputa CS Speranţa Turnu - AS Aluniş din cadrul etapei a VIII-a aCampionatului Judeţean Onoare Arad, Seria A, arbitrul Dorinel Herţeg a fostluat la bătaie de jucătorii Gheorghe Hodan şi Marius Rusu. Incidentul s-apetrecut după eliminarea unuia dintre ei în minutul 77. Meciul a fost întreruptîn minutul 80 la scorul de 2-1 pentru CS Speranţa Turnu.

Înurma acestui fapt, Comisia de Disciplină a AJF Arad, condusă de preşedinteleFlavius Domide, a decis sancţionarea jucătorului Gheorghe Hodan (AS Aluniş), cuun an şi cinci luni de suspendare şi 400 de lei penalitate financiară, şi a luiMarius Rusu, cu un an suspendare şi 400 de lei. Ion Sas, un alt jucător alformaţiei AS Alunuş implicat în incidentul respectiv, a fost de asemeneasuspendat pentru 16 jocuri şi amendat cu 200 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE