2019-07-24 10:26

TALPAN a câștigat PROCESUL cu Gigi BECALI

 |  14:42
TALPAN a câștigat PROCESUL cu Gigi BECALI

Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Florin Talpan, în procesul în care juristul CSA Steaua l-a acuzat pe Gigi Becali de calomnie. În atare condiții, latifundiarul din Pipera trebuie să-i achite lui Talpan suma de 30.000 de euro. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 30 de zile la ÎCCJ.

TALPAN a câștigat PROCESUL cu Gigi BECALI
zoom

"Respinge apelul formulat de apelantul pârât (n.r Gigi Becali), ca nefondat. Admite apelul formulat de apelantul reclamant (n.r Florin Talpan). Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că stabileşte cuantumul despăgubirilor la suma de 30.000 euro. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Obligă apelantul pârât să plătească apelantului reclamant suma de 50 lei, cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 19.03.2018", se arată în decizia instanţei.

De unde a plecat totul

În urma declaraţiilor de mai jos, juristul CSA l-a acţionat în instanţă pe patronul FCSB.

"Păi ce? Eu vorbesc cu Talpan? Ce, eu i-am pus să vorbească cu Luţu? Voi vorbiţi cu Talpan? Omul nu e în apele lui. Ministrul Duşa să vorbească cu mine, cum să vorbesc eu cu Talpan? (…) Eu am cerut să vorbesc cu ministrul. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau şi îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu ştie de capul lui nimic. Dacă vrea ministrul, mă aşez acum la masă, pe loc. Să vorbească Boroi dacă au vreo intenţie serioasă. Ştii ce a spus Boroi despre acest jurist? A spus: «Ăsta e nebun, ne-a băgat într-o încurcătură, i-a spus lui Vali Argăseală. Eu nu zic că e nebun, vă zic ce i-a zis Boroi lui Argăseală»", a spus Becali pentru Digi Sport în urmă cu trei ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE