2019-10-14 23:30

Tamaş si-a prelungit contractul cu West Bromwich Albion

 |  14:44
Tamaş si-a prelungit contractul cu West Bromwich Albion

Internaţionalulromân Gabriel Tamaş a semnat un nou contract cu gruparea West Bromwich Albion,înţelegere ce va fi valabilă până în 2014, cu drept de prelungire pe încă unsezon. Oficialii grupării engleze au fost foarte mulţumiţi de prestaţiafotbalistului, astfel că i-au îmbunătăţit şi condiţiile salariale, mai ales căTamaş intrase deja în vizorul mai multe echipe mari din Anglia.

Celcare a insistat foarte mult ca apărătorului să-i fie prelungită înţelegerea afost chiar tehnicianul echipei, italianul Roberto Di Matteo, care a lăudatprestaţia românului pe teren şi atitudinea acestuia din afara gazonului.“Termenii îmbunătăţiţi ai înţelegerii sunt o recompensă pentru progresul şicontribuţia lui de aici în ultimele 11 luni. Gabi este o figură importantă atâtpe teren, cât şi în afara lui şi are un rol mare în obţinerea obiectivelorpropuse de către club”, a spus Di Matteo.

Directorultehnic şi sportiv al echipei West Bromwich, Dan Ashworth, a menţionat căoficialii clubului sunt încântaţi de faptul că Gabriel Tamaş a semnat un noucontract. “S-a adaptat bine aici şi suntem încântaţi că a ales să continue cunoi. Gabi a fost de încredere şi ne-am bazat pe el în ultimele 11 luni, ratândun singur meci de campionat din cauza unei accidentări”, a spus oficialul.

Tamaşs-a transferat la West Bromwich la începutulacestui an, sub formă de împrumut, de la gruparea franceză AJ Auxerre, şi a pusumărul la promovarea echipei în Premier League. În vară, WBA l-a transferatdefinitiv pe apărătorul central român.

Tamaşa mai evoluat în cariera sa la FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo Bucureşti,Galatasaray (Turcia), Spartak Moscova (Rusia), Celta Vigo (Spania) şi AJAuxerre (Franţa).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638951-10-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE