2019-12-13 05:43

Tătărușanu și Ianis Hagi l-au condus pe ultimul drum pe DAVIDE ASTORI, fostul lor coleg de la Fiorentina

 |  15:35
Tătărușanu și Ianis Hagi l-au condus pe ultimul drum pe DAVIDE ASTORI, fostul lor coleg de la Fiorentina

Căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, decedat duminică la Udine, la doar 31 de ani, după ce inima a încetat să-i mai bată în somn, a fost condus joi pe ultimul drum, la basilica Santa Croce din Florenţa. Alături de aproape 15.000 de fani ai grupării viola și nu numai, s-au aflat o multitudine de fotbaliști, foști fotbaliști și personalități din fotbalul italian, dar și Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi, foști colegi la Fiorentina cu Davide Astori.

Printre numele prezente la slujba de înmormântare s-au numărat şi Francesco Totti, Radja Nainggolan, Filippo Inzaghi, Simone Inzaghi, Javier Zanetti, Luciano Spalletti, Chiellini, Buffon sau Barzagli, ultimii trei fiind colegi la națională cu Astori.

La startul ceremoniei, fratele lui Davide Marco, le-a mulţumit tuturor celor care au venit să îl conducă pe fotbalist pe ultimul drum. “Vă mulţumesc că aţi venit, aţi arătat cât de mult îl iubiţi pe Davide al meu. Nu am cuvinte”, a spus Marco Astori, aplaudat de fanii strânşi în piaţa Santa Croce.

Croatul Milan Badelj a citit apoi un mesaj pentru Astori, cu ochii în lacrimi: “Mama ta, tatăl tău trebuie să ştie că nu au greşit absolut nimic cu tine. Eşti fiul şi fratele pe care şi l-ar dori oricine, eşti cel mai bun coleg de echipă la care poate visa un jucător atunci când îşi începe cariera. Cum să uităm râsul tău, glumele tale? (…) Davide, un om cu O mare. Dimineaţa, în sala de fizioterapie, mereu tu erai cel care aprindea lumina. Pentru noi tu eşti lumina. Mulţumim, Davide”, este o parte a mesajului citit de Badelj.

În momentul în care sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Astori a fost scos din bazilică, toţi cei din piaţă au cântat imnul Fiorentinei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE