2020-02-23 04:51

Telenovela Moraes continuă

 |  18:25
Telenovela Moraes continuă

Imediat după finalul meciului cu Şahtior, George Copos afăcut un anunţ care i-a entuziasmat pe toţi fanii Rapidului: „O să-l luăm câtmai repede pe Moraes”. A doua zi, patronul giuleştenilor a bătut în retragere.„Nu ştiu dacă ni-l putem permite pe Moraes. Din câte ştiu eu, domnul DinuGheorghe a depăşit deja bugetul pentru transferuri din această vară. S-au făcutachiziţii inspirate şi mai puţin inspirate”, a spus Copos.

Sătul să vadă cum doar mijlocaşul Ovidiu Herea marcheazăpentru alb-vişinii în acest început de sezon, iar atacanţii Sburlea, Răduţă şiCassio sunt impotenţi în faţa porţii, finanţatorul s-a decis că trebuie să reiapista Junior Moraes. Cum şi Jean Pădureanu a devenit mai maleabil când vinevorba de suma de transfer al brazilianului, cei doi s-au întâlnit la Bucureştipentru a finaliza trecerea atacantului în Giuleşti. Deşi „Lordul” a cerut înjur de 700.000 de euro pentru dezlegarea lui Moraes, iar Copos a oferit o sumăfoarte apropiată, conducătorul ardelenilor s-a sucit în ultimul moment. „Domnul Copos a făcuto ofertă corectă pentru Moraes, dar nu mai vreau să îl vând. Nu vreau să slăbimechipa, chiar suntem în tratative avansate cu un alt atacant mai bun ca el. Săvedem dacă îl transferăm sau nu", a spus Pădureanu.

Fotbalistulde care vorbeşte oficialul Gloriei este Bruno, fratele lui Junior Moraes, careva semna până la urmă pe un sezon cu echipa ardeleană, el venind liber decontract după ce s-a despărţit de FC Porto.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE