2020-04-05 16:31

Tensiune maximă la Rapid. Marius Şumudică, suspectat că îi ignoră pe români

 |  16:12
Tensiune maximă la Rapid. Marius Şumudică, suspectat că îi ignoră pe români

Cu numai două săptămâni înainte de debutul campionatului,vestiarul Rapidului stă pe un butoi de pulbere. Jucătorii sunt împărţiţi îndouă tabere, români şi străini, antrenorul Marius Şumudică fiind acuzat că leţine partea acestora din urmă, mai ales celor vorbitori de limbă portugheză.

Relaţia dintre tehnician şi „greii” echipei este una tensionată din cauza metodelor depregătire foarte dure şi a stilului autoritar pe care îl aplică în vestiar, maiales în ceea ce-i priveşte pe jucătorii români. Aceştia se plâng de faptul că Şumudicăare o altă atitudine în faţa străinilor, în timp ce restul sunt scoşi ţapiispăşitori pentru problemele echipei.

Tensiunea dintre fotbalişti şi Mister a atins cote maximela meciul amical cu Ajax Amsterdam, de sâmbătă. În minutul 60, Şumudică i-areproşat o greşeală de poziţionare lui Costin Lazăr, intrat de numai un sfertde oră, moment în care căpitanul a izbucnit: “Taci bă,şi lasă-mă să joc”. Imediat, a urmat înlocuirea, dar schimbul dereplici a continuat şi pe bancă.

La final, în faţa jurnaliştilor, cei doi şi-au strânsmâna, iar mijlocaşul şi-a prezentat scuzele, însă numai de ochii lumii,deoarece pare decis să plece cât mai repede din Giuleşti. “Îmi doresc un transfer în străinătate”, a afirmat acesta.

Nici Şumudică nu a vrut să ofere prea multe detaliidespre incident, însă sunt toate şansele să ia măsuri împotriva jucătorului. “Trebuie să ne adaptăm cu toţii la acest stil. Oricum, cred că e normal să fie puţinmai tensionaţi în această perioadă de cantonamente”, s-a limitat să spună cel poreclit Şumi-gol pe vremea când îmbrăcatricoul vişiniu.

Rapid a achiziţionat nu mai puţin de 9 jucători înaceastă vară, dintre care nu mai puţin de şase sunt străini, doar portughezi şibrazilieni, Şumudică fiind cel care a insistat pentru aceştia. Tehnicianul ajucat în Portugalia în urmă cu un deceniu şi cunoaşte bine limba lui Camoes.

Singurii români care au sosit în Giuleşti sunt Roman,Sburlea şi Grigore, toţi de la Braşov, fosta echipă a actualului preşedinte dinGiuleşti, Dinu Gheorghe.

Remiză cu Ajax Amsterdam

Duşurile reci cu SV Ried (0-3) şi Partizan Belgrad(0-1) par să le fi prins bine giuleştenilor care au obţinut în weekend unrezultat de egalitate, scor 1-1, în faţa grupării olandeze Ajax Amsterdam, carece-i drept a folosit mai multe rezerve în acest joc. De Jong a deschis scorulpentru batavi în minutul 70, dar peste numai câteva minute, giuleştenii aurestabilit egalitatea graţie reuşitei lui Sabrin Sburlea, atacant ce a fost înatenţia lui Ajax în anii trecuţi.

Ce jucători au venit la Rapid în această vară:

Marcos Antonio (brazilian)

Gustavo Veronezi (brazilian)

Rui Duarte (portughez)

Ezequias Roosevelt (brazilian)

Mihai Roman

Sabrin Sburlea

Nicolae Grigore

Glauber Berti (brazilian)

Cassio Vargas (brazilian)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE