2020-07-11 05:35

Tomas Ryde recunoaşte că “nu am avut nici o şansă” cu Suedia

 |  16:55
Tomas Ryde recunoaşte că “nu am avut nici o şansă” cu Suedia

Antrenorul naţionalei feminine a României, Tomas Ryde, a declarat că echipa tricoloră nu a avut nicio şansă în faţa Suediei. Tehnicianul nordic susţine că principalele motive al eşecului au fost oboseala şi erorile tehnico-tactice ale jucătoarelor sale.

"Mari felicitări Suediei, se întâmplă să fie şi ţara mea natală. Au făcut un meci foarte bun azi, au fost stabile şi au continuat să muncească timp de 60 de minute. Nu am avut nici o şansă astăzi. Multe jucătoare din echipa mea sunt foarte obosite. Am pierdut ca structură, am făcut multe greşeli tehnice şi corelate cu maniera de joc a Suediei cred că a fost un meci uşor de câştigat pentru ele. Motivul pentru care am pus-o pe Denisa (n.r. - Dedu) la conferinţă cu mine este că Denisa a început meciul foarte bine şi a fost o presiune mare pe Denisa să facă meciul ăsta. Trebuie să mergem acasă şi să ne tratăm rănile şi să facem un meci nou cu Japonia, care va fi greu, dar vom da tot ce e mai bun", a spus Tomas Ryde, la conferinţă de presă, potrivit telekomsport.ro.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă categoric, marţi, de reprezentativa Suediei, cu scorul de 34-22 (14-9), în al doilea meci din grupa principală II, la Campionatul Mondial din Japonia. Tricolorele vor juca ultimul meci din grupa principală cu Japonia, miercuri (ora 11.00).

Rezultatele tricolorelor de până acum sunt: 16-31 cu Spania, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazahstan, 26-27 cu Muntenegru, 28-27 cu Ungaria şi 18-27cu Rusia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-10

In legatura cu acest articol...

CM de HANDBAL. România a fost SPULBERATĂ şi de Suedia
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE