2019-12-13 05:48

Torje scoate Dinamo din criză. Impresarul fotbalistului anunţă că acesta va pleca de la Dinamo

 |  17:30
Torje scoate Dinamo din criză. Impresarul fotbalistului anunţă că acesta va pleca de la Dinamo

Dinamo îşi va rezolva o mare parte din problemelefinanciare prin vânzarea lui Gabi Torje în străinătate, agentul acestuiaanunţând că, mai mult ca sigur, mijlocaşul va fi vândut la iarnă.

Cel mai în formă dinamovist din ultimul an, GabrielTorje, va disputa în această toamnă ultimele meciuri în tricoul alb-roşu,conform afirmaţiilor managerului său, Cristea Opria. Acesta anunţă că pe adresaclubului din Ştefan cel Mare a fost înaintată o ofertă greu de refuzat încondiţiile de faţă, însă nu a dorit să dezvăluie numele echipei deoarece deserviciile sale se interesează şi alte grupări din Europa. “Torje e încântat deoferta primită. Financiar, cea mai bună ofertă vine din Rusia. Dar una e săjoci în Spania, Anglia, Germania şi alta înRusia. Sunt multe echipe interesate de el, aşa că în mod cert nu va mai rămânela Dinamo din iarnă”, a afirmat Cristea Opria. Borussia Dortmund, SpartakMoscova sau Everton sunt grupări care şi-au exprimat interesul pentru vedetaroş-albilor.

Torje a ajuns la Dinamo în iarna anului 2008 pentru douămilioane de euro de la FC Timişoara, reprezentând 50% din drepturilefederative. Ulterior, „câinii” au mai plătit un milion şi îl deţin astfel întotalitate pe jucătorul de 1,67 metri. Lider al generaţiei de tineret ‘89, cucare a fost aproape de calificare la Campionatul European, Torje a bifat înaceastă toamnă şi primele meciuri la prima reprezentativă, contra Albaniei şiBelarusului. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani este cotat de şefii lui Dinamola 5 milioane de euro, bani care ar asigura jumătate din bugetul anual alclubului.

Soluţia Alexe

În condiţiile în care l-au refuzat în vară pe FlorentinPetre, şefii lui Dinamo trebuie să se reorienteze pentru a acoperi golul pecare Torje îl va lăsa în banda dreaptă a liniei de mijloc. Ioan Andoneintenţionează să-l utilizeze pe acest post pe Marius Alexe, însă e foarteposibil ca imediat după finalul turului să fie înaintată o ofertă pentrugălăţeanul Liviu Antal.

Pulhac seîntoarce

Una dintre veştile bune pe care tehnicianuldinamoviştilor le-a primit în această perioadă e că fundaşul stânga CristiPulhac are toate şansele să se întoarcă în Ştefan cel Mare. Împrumutat în varăla Hercules Alicante, Pulhac nu a bifat nici un meci până acum, iar EstebanVigo a dat semne că nu este interesat de el, astfel că cel mai probabil, înaceastă iarnă, fundaşul revine la echipa pentru care a evoluat de-a lungulcarierei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE