2020-08-07 01:16

Tot lotul României de kaiac canoe, găsit DOPAT!

 |  22:07
Tot lotul României de kaiac canoe, găsit DOPAT!

Toţi componenţii loturilor de kaiac canoe din România au fost depistaţi pozitiv cu meldonium, nu doar componenţii celor 4 bărci calificate la Jocurile de la Rio!

De asemenea, pe lista sportivilor dopați se află și atleta Daniela Stanciu, care a fost depistată din cauza aceleiași substanțe, informează gsp.ro.

Pe lista de la kaiac-canoe nu se află doar cei 8 calificați la Rio, ci toți componenții loturilor masculine și feminine.

"În afara celor doi prinşi anterior, mai sunt alţi 7 sportivi calificaţi la Rio din lotul de kaiac canoe care au fost depistaţi pozitiv cu meldonium.

Este o tragedie pentru sport şi o veste dezarmantă. Vom demara o anchetă, pentru că noi credem că sunt oameni din anturajul sportivilor care le furnizează acest medicament", a zis Ion Dobrescu, secretarul general al COSR conform TVR.

Până acum în 2016 au mai fost depistați pozitiv cinci sportivi români: Lucian Bute - box , Mirela Lavric - atletism, Mihai Donisan - atletism, Claudia Ștef - atletism și Eva Tofalvi - biatlon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE