2020-04-06 15:54

Toţi oamenii antrenorului

 |  17:21
Toţi oamenii antrenorului

După ce l-a numit cu mare fast pe banca tehnică pe fostul antrenor al lui Real Madrid, Juan Ramon Lopez Caro, FC Vaslui impresionează şi pe piaţa transferurilor. Până acum a transferat doi jucători cu state vechi în Primera Division şi negociază intens cu un al treilea în speranţa că va aduce Moldovei primul titlu din istorie.

Formaţia patronată de Adrian Porumboiu a reuşit să-i legitimeze pe vârful Rodolfo Bodipo, venit sub formă de împrumut de la Deportivo La Coruna, şi Alejandro Campano, legitimat ultima oară la Gimnastic de Tarragona. În plus, sunt negocieri avansate cu fundaşul David Rivas, o adevărată legendă a lui Betis Sevilla, la care evoluează în 1998. Toţi cei trei au fost solicitaţi de Lopez Caro şi au un punct comun: localitatea Dos Hermanas, acolo unde tehnicianul spaniol a antrenat în 1997 şi 1998.

Bodipo şi Rivas s-au născut în micuţul oraş iberic, în timp ce Alejandro Campano a jucat sub comanda lui Caro la echipa cu acelaşi nume, care activează în acest moment în al patrulea eşalon din Spania. Tehnicianul nu e singurul care apelează la o astfel de tactică pentru mercato, cei mai mulţi alegând să transfere jucători pe care îi cunosc deja şi pe care se poate baza încă de la primul meci. Vasluiul lui Caro are un buget de 12 milioane de euro pentru sezonul ce stă să înceapă, iar unul dintre obiective este câştigarea unui trofeu după ce anul trecut le-a ratat pe ambele pe ultima sută de metri.

Ce jucători au venit la FC Vaslui:

Cosmin Vâtcă (28 de ani) – portar

Carieră: FC Bihor, Oţelul, Steaua, Gaz Metan

Vytautas Cerniauskas (21 de ani) – portar

Carieră: Ekranas (Lituania)

Sorin Rădoi (25 de ani) – fundaş

Carieră: Extensiv Craiova, Sportul, FC timişoara, Universitatea Cluj, Unirea Alba Iulia

David Rivas (31 de ani) – fundaş (negocieri avansate)

Carieră: Betis Sevilla (170 de meciuri în Primera Division, 8 goluri)

Alejandro Campano (31 de ani) – mijlocaş

Carieră: Dos Hermanas, Sevilla B, Real Mallorca, Gimnastic de Tarragona (170 de meciuri în Primera Division, 15 goluri)

Daniel Pancu (32 de ani) – atacant

Carieră: Poli Iaşi, Rapid, Cesena, Beşiktaş, Bursaspor, Terek Groznîi, ŢSKA Sofia (27 de meciuri la echipa naţională, 9 goluri)

Rodolfo Bodipo (32 de ani) – atacant

Carieră: Recreativo Huelva, Racing Santander, Alaves, Deportivo la Coruna (152 de meciuri în Primera Division, 31 de goluri)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE